Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 On jest zadowolony ze swojej aktualnej sytuacji. No to spoko. Chyba czas coś ugotować normalnego... Niedługo festiwal! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 - Coś za wesołą masz minę. Myślałem, że po tym jak ci to Twi powiedziała to raczej będziesz to przetwarzał... jak ja do tej pory. Ale widzę, że szybko się pogodziłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 - Hę? - zdziwił się. Czyli Twi mu nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 - Zaraz... gadaliście rano, tak? - spytałem się. Twilight... TWILIGHT!!! No nie... no po prostu kurwa no nie, BOŻE CZY TY TO WIDZISZ?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 - Nie, Twilight od rana jest w mieście - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 - Spoko... rozumiem. A jak wam dwóm się powodzi? - spytałem się Xylyn i Spika. No... ja i Spike to jedyni faceci w domu na... Leena, Night, Mama, Twilight, Love i Lovley... 6 klaczy... kurwa, serio trochę dużo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Trochę bardzo dużo. Do tego on jest smokiem, a nie kucem.Więc jesteś jako kuce sam. Oni jakoś sobie radzą w nowych rolach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 - Dobrze. Mam nadzieje, że duet Xylyn i Spike sobie poradzą z obowiązkami. Powodzenia, ja idę poszukać Twilight i pogadać z nią czemu ci jeszcze nie powiedziała - powiedziałem i idę z nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Pomachali. W mieście kolorowo i pachnie jedzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Staram się wyszukać Twilight. Mam z nią bardzo dużo do pogadania. Poza tym, już czuć ten festiwal który będzie jutro... TAK SIĘ Z SUCCUBAMI NAJEMY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Oj najecie. Nigdzie nie możesz Twi znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 To staram się wyczuć ją. Jest Succubem a zawiele ich tu niema... ewentualnie mogę natknąć się na Love albo Lovley. Tak czy siak szukam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Natknąłeś się na obie, zanim znalazłeś Twi. Siedzi przy fontannie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Podchodzę do niej. - Hey Twilight... zajęta? - spytałem sie jej i dosiadam się. Ciekawe czemu tak siedzi. Rozmyśla? Planuje coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Pokręciła głową. Tak sobie siedzi. Ma mokrą grzywę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 - Czemu masz mokrą grzywę? - spytałem się zaciekawiony. Serio mnie to ciekawi? Ktoś ją wrzucił do Fontanny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Uśmiechnęła się i pokazała stoisko z zawodami w łowieniu jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Teraz rozumiem. - I jak? Wygrałaś? - spytałem się zaciekawiony. Ciekawi mnie czy wygrała. Jak jutro będzie festiwal to też wezmę udział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Pokręciła. Ale nie wygląda na smutną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Obejmuje ją. - Oj tam. Jutro na pewno wygrasz. Co tutaj tak siedzisz? Może spędzimy razem trochę czasu, czy wolisz być sama? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 -Możemy spędzić trochę czasu razem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Więc wstaje. - No to Dobrze... co najpierw robimy? - spytałem sie. Jak nie ma pomysłu to ciągnę ją do najbliższego straganu z grami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Najbliźszy to trafianie piłeczkami do celu. Musisz wywrócić piłeczką puszkę lub trafić do wazonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Więc koncentruje się na puszkach... jak będą przypięte do siebie to się wkurwię. Mam trzy piłeczki więc powinno mi się udać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Nie są. Twilight rzuca do wazonu - cuś nie wyszło. A tobie z kolei wyszło, puszki zbite. Traf jeszcze do wazonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts