Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Sobie gada do pająka, który siedzi jej na twarzy. Ona tak może bez końca. Ktoś obok niej zegar postawił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 - Stawiam, że długo wytrzyma - powiedziałem do pierwszego z boku. Łatwa kasa. Ją każdy zwierzak kocha. Podzielę się z nią kasą jak skończy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Zarobiłeś sporo. A Shy sobie gada. To o pajęczej rodzinie, życiu pająka, rodzajach much... Ebony płpłacze gdy spojrzy na npająka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 - Nie płacz. On ci nie zrobi krzywdy bo jest przyjacielem Cioci Shy - powiedziałem i czekam, aż Shy skończy. Wracając daje jej połowę z tego co zarobiłem. - Proszę bardzo... "Kochanie" - powiedziałem z uśmiechem, żartując na temat tamtego komentarza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Zarumieniona. Shy zarobiła pluszaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 - Dobra... to gdzie teraz? - spytałem się, rozglądając się. Jakie były grupy? Przypomni mi ktoś? Następnie szukam jakiegoś miejsca gdzie ja i Shy możemy się zabawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Wszyscy po swojemu. A Ebony ma ofertę jazdy na wiwernie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Jeśli nic się nie stanie, to lekko ją kładę i idę możliwie jaknajbliżej Wiwerny. Jak się Ebony bawi? Dobrze, czy źle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Się śśmieje, gdy wiwerna powoli łazi w kółku. Normalnie jak na roller coasterze się śmieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Patrzę na nią uśmiechnięty a następnie jak skończy się bawić to ją biorę. Spoglądam na Shy. - Jak ci się podoba tutaj? - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Shy się podoba i to bardzo. Właściciel wiwerny zdjął Ebony, sam wsiadł i gadzina oodbiegła gdzieś. Mała dalej śmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 - Cieszę się. Jak u Angela? Wciąż na mnie poważnie obrażony? - spytałem się biorąc Ebony i idąc do następnej atrakcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Zachichotała i pokiwała. Następne były papugi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 - Znasz go. Mówiłby Jutro, Jutro, Jutro bezprzerwy, a nie lubię patrzeć jak się smucisz... ogólnie nie lubię jak ktoś się smuci. Ale postanowiłem wtedy zarwać noc na szukaniu go. Byłem zmęczony więc najłatwiej zmienić się w Króliczke a reszta sama poszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Zarumieniła się. Papugi skrzeczą straszliwie. Zaśpiewaj, to powtórzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 - "Zaśpiewaj to powtórzą" Sorry, aż tak ładnie nie umiem śpiewać - powiedziałem z krzywą miną. Może Shy coś zaśpiewa, albo Ebony... coś po dziecięcemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 - La la la! - wykrzyczała mała. Papugi zaczęły pięknie śpiewać, ale jedyne słowo to było la. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Więc słucham piosenki... rytm... znaczy... no kurwa po prostu się wsłuchuje, a po "śpiewie", z uśmiechem mówię. - Ładnie śpiewasz - powiedziałem z uśmiechem. A Ebony się podoba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Ebony się śmieje ale zaczyna ziewać. Chyba czas do domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 - Powoli czas się zbierać - powiedziałem idziemy, ale po drodze widzę jakiś stragan z grą. Są jakieś nagrody w postaci pluszaków itp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 A są. Różne, w tym zwierzaki, lisy, nawet podmieńce czy takie przypominające tego białego kuca. Wystarczy strzelić rzutką w tarczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 - Shy... poczekaj... - powiedziałem i... Challenge Accepted. Więc robię tyle co mogę by wygrać. Jak wygram to mówię do Shy. - Wybierz coś - powiedziałem i patrzę na jej reakcje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Rzyt, rzut, rzut, rzut.. wygrałeś dwie rundy. Shy wybrała pluszaka króliczka, a Ebony podmieńca. Takiego jak ona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 - Jak się wam podobają nagrody? - spytałem się Shy i Ebony i patrzę na ich reakcje. Ebony wybrała podmieńca... ja jestem podmieńcem... jestem jej pluszakiem... co ja gadam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Im się podobają, ale Ebony zasypia. Ziewa. Jaka ona słodka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts