KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Więc wracamy do domu i sprawdzam co robili inni, jeśli wrócili. Szkoda, że Twi i Night nie chciały być ze mną na święcie, ale ok... dla nich mam co innego zarezerwowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Night już śpi. Zawody w bieganiu. Ebony ma klejące oczma, ale jeszcze ją wymyć trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Więc delikatnie ją myje a potem kładę do kojca. Następnie podchodzę do Shy i się pytam czy podobał się razem spędzony czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Pokiwała z uśmiechem, tuląc króliczka, Ebony tuli przsz sen podmieńca i ślini mu kopytko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 - Cieszę się, że ci się podobał ten czas. Wojna może jeszcze w Equestrii potrwać, więc jakby co możesz się powoli przyzwyczajać... - powiedziałem po czym idę gotować jedzenie. - Głodna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Pokiwała. Powoli idzie wieczór, a ty upiekłeś żeń-szeń. Om nom nom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Więc daje jej i sobie jedzenie... ogólnie tylko tyle gotowałem - Wybierasz się wieczorem na pokaz sztucznych ogni? Inni będą je oglądać w Wiosce, ale można je też oglądnąć z pagórka nieopodal, i lepiej widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Pokiwała. - Tylko mógłbyś mnie obudzić? - powiedziała i ziewnęła. Następnie poszła się położyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 - Jasne... - powiedziałem i patrzę kto wróci teraz. Sam siedzę i czytam sobie książkę jakąś... jakąkolwiek. Ciekawe kto wróci pierwszy... Twi, Rarity, Mama czy może Succuby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Przejedzone i pijane succuby. Śpiewają i się zataczają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Wstaje i pomagam im zachować równowagę. Nieźle zabalowały, klacze jedne. Powoli prowadzę je do ich pokoju, a one jak się zachowują? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Legły na dywanie i zasnęły. Chwilę po nich przylazła Twilight w niewiele lepszym stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Podchodzę do niej i ja przytrzymuje. - Ile wypiłaś? - spytałem się spoglądając na nią. Dla pewności czy powie prawdę sprawdzam jak jej oddech jest... mocny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 - Trrrrrosssszzzzkę... - rzuciła. Raczej sporo. Wali od niej mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Zatykam nos... Matko... - Troszkę... chyba stragan cały wypiłaś. Dam ci coś co ci pomoże, przed fajerwerkami - powiedziałem i idę do apteczki gdzie coś powinno być. Zielarze z Fallany akurat są dobrzy w tych sprawach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Jedno na oddech, jedno na łeb, jedno na kaca... i załatwione. reszta będzie cierpieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Więc kładę ją na kanapie by reszta jej przeszła. Następnie czekam siedząc koło niej na resztę. Jeszcze Mama i Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2015 One przyszły kilka minut potem, mają jakieś torby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 - Witajcie... co kupiłyście sobie? - powiedziałem. Teraz jeszcze na Asystentów Numer Jeden trzeba czekać, i potem możemy spokojnie czekać do fajerwerków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Jakieś ciuchy, gadżety, pierdółki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 - Nieźle. Teraz czekamy na Xylyn i Spika i możemy się wybrać na Pokaz Fajerwerków. Na Pagórku nieopodal domu jest idealne miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Cała ekipa się zebrała. Więc w drogę na fajerwerki! Tylko succuby narzekają na kaca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 - Spokojnie... do jutra przejdzie - powiedziałem i idziemy na pagórek. Ja siadam koło Night i Twilight, a Xylyn pewnie sama się przysiądzie. Czekamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Xylyn siedzi ci na głowie. A tu nagle... Wziuuuuuuu bum! W górze rozbłysły kształty kwiatów. I znowu, znowu, znowu, w tysiącach barw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Obejmuje Twi i Night i spoglądamy z podziwem na ten pokaz. - Piękny - powiedziałem do trójki koło mnie (Night, Twi i Xyl) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts