Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Pokiwały. I coraz więcej kształtów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Więc spoglądamy a po przedstawieniu wracamy powoli do domu. - Jak się dziś bawiłaś ze Spikiem, Xyl? - spytałem jej. Pewnie dobrze... coś lubią swoje towarzystwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Uśmiechnęła się, powiedziała, że dobrze i poszła spać. Tak jak reszta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Uśmiecham się i sprawdzam co u Ebony. Ciekawe czy jeszcze śpi, czy raczej siedzi i gapi się na wszystko co się nie rusza... i rusza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Siedziała i tuliła pluszaka, ale wlepiła wzrok w ciebie, gdy tylko wlazłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Creepy. Podchodzę do niej i ją tulę i w razie potrzeby, karmię. Następnie trochę się z nią bawię, a potem sprawdzam czy chce ze mną spać czy w kojcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Z tobą i pluszakami. Jaka ona słodka... Wzrok dalej creepy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Więc jakoś kombinuje byśmy się wszyscy zmieścili, a potem idę spać. Dobranoc wszystkim życzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Reszta też dobranoc... obudziła cię chlipiąca Ebony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Sprawdzam co się stało... znów ją przygniątłem? Teraz uważałem, na to jak śpię, więc raczej prawa się nie miało to zdarzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Nie. Po prostu płacze. Nie wiesz, z jakiego powodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Więc ją biorę i ją uspokajam. - Ciii maleńka. Nic się nie dzieje, jest spokojnie - powiedziałem do niej cicho i idę ją nakarmić, zanim pobudzi cały dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Nie chce jeść. Po prostu płacze. Drży i płacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Więc co się do cholery dzieje? Sprawdzam czy nic jej nie zniknęło czy coś. Jeśli to pomoże to daje jej miśka.. cokolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Nic. A tu nagle rozpłakała się na dobre, tuląc cię. Usłyszałeś odgłos, jakby coś ostrego wbijało się w drewno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 Sprawdzam co to jest. Jak to jest ta trzecia Succubica, to ja się potnę. Tak czy siak, muszę ustalić co to za dźwięk i co go wydaje inaczej nie przestanie płakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Coś, jakby ktoś... Wbijał siekierę w drzwi...? Od strony łaźni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Odkładam dziecko w sypialni i idę przygotowanymi sztyletami podchodzę tam i staram się dowiedzieć co się tam dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 No Succubus się dotłukuje i zaraz wam drzwi rozwali! Co ty tutaj chcesz sprawdzać?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Więc otwieram drzwi z ukrycia tak by topór trafił nie wemnie ani nie w drzwi, a w podłogę (Nigh mnie zabije i zatańczy na mym grobie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 I rąbnął. Jednak po chwili się wyrwał i uderzył w podłogę tuż obok ciebie. Z łaźni wyszła wściekła i szalona Succubus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 - SPOKOJNIE! - unikam ciosów - Nie róbmy niczego pochopnie - powiedziałem powoli zmierzając do pokoju Love i Lovley... tyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Ma takie ześwirowane oczy. Zamachnęła się siekierą i trafiła w ścianę obok miejsca, gdzie przed chwilą była twoja głowa. Szybko ją wyszarpnęła i zamachnęła się ponownie. Zaraz... mówiły ci coś o Succubach wyższej klasy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Unik, Unik. - ZOSTAW MNIE W SPOKOJU! CO JA CI KURWA ZROBIŁEM! - wrzasnąłem na cały dom. KURWA JAKIE JA KURWA MAM POWODZENIE U KLACZY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Ebony się rozryczała i wrzeszczy na cały dom. Twilight i Night wybiegły do ciebie. Ojoj. Twilight potrząsnęła głową i zaczęła się dziwnie na ciebie patrzeć. Reszta już biegnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts