Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Nie kontaktuje. Gdy tylko jakoś go przywrócili do stanu przydatności, zaczął drzeć się o książkach, które go pobiły, a potem o czymś niewidzialnym, co go pogryzło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Spoglądam na niego nieufnie... Znam długo Silka... ON NIE MÓGŁBY CZEGOŚ TAKIEGO ZROBIĆ. - Kto jeszcze tutaj miał wartę? Stało się coś podobnego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Z tobą nic się nie stało, z poprzednikami też - powiedziała Twilight. Silk wyszedł z regału, po czym wlazł w drugi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 (edytowany) - Księżniczko... mam pytanie... czy wiesz czym są Poltergaistry? - spytałem jej. Jeśli wie, to czekam, bo ona słynie z wykładów na dany temat czym są. Jeśli nie... to tłumaczę tutaj zebranym o tej istocie. Edytowano Grudzień 14, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Co to pytanie ma do obecnej sytuacji? - zapytała. Dwóch strażników wyniosło nowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Mogę wszem i wobec objaśnić, że ta biblioteka posiada tą istotę o imieniu Silk... chowa się gdzieś w regałach. Rarity potwierdzi, bo raz ją "dotknął". Widzą go istoty które Widziały Śmierć. Ja mniej więcej go widzę... on włada tą biblioteką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Twilight wymówiła nazwę jakiejś książki w innym języku. Cisza. Nic się nie wydarzyło. Twilight wzięła sama książkęz półki i wyszła. Strażnicy też. Zostałeś sam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Pięknie... idę do Silka. - Silk... chodźno na moment... opowiedz mi co się stało - powiedziałem szukając lokalizacji gdzie on się znajduje. Musi mi powiedzieć co się stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Zabrzęczał żyrandol. Tam on siedział. Dalej zdenerwowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Spokojnie... chodź do mnie. Nic się nie stanie. Obiecuje - powiedziałem czekając aż zejdzie... cholera. Co ten młody takiego zrobił. W międzyczasie staram się dowiedzieć na własną rękę co się stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Ani drgnął. Fuknął tylko. Pobliski stos książek przewócił się. Wszystkie wyglądały na dźgane włócznią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Silk... nie zachowuj się tak. Co ten młody takiego zrobił, że go zaatakowałeś? Zranił te książki czy coś innego? - spytałem się. Najbardziej prawdopodobne, że młody się wystraszył tych książek i zaczął je napierdalać włócznią, a one zaczęły dopiero wtedy atakować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Przeczytaj sobie dokładnie rozdział o Poltergaistrach - Fuknął. Potem wskoczył na balkon i wniknął w regał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Więc szukam książki i zaczynam czytać co mogło go tak wkurwić, że zaatakował tego ogiera. Pewnie coś poważnego. Mnie nigdy tak nie zaatakował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Duchy tego typu są związane z miejscem ich śmierci. Wszystko, co się wtedy w nim znajdowało, jest ich częścią. Np. Poltergaistr powstały przezvpowieszenie jest związany z szubienicą bądź drzewem, na którym go poeieszono. Jeśli się to zniszczy do końca, Poltergaistr gginie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 Wiec biorę książkię i idę do Księżniczki i przekazuje jej informacje jaką odkryłem... - ... więc jeśli się nie mylę. To ten Poltergais zginął w tej bibliotece. Kiedy wyskoczyły książki, młody je w wyniku strachu zaatakował, wtedy Poltergais skoczył na niego w ataku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Twilight kiwnęła głową. Czyta książkę w innym języku. Jest wpół do 18. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Więc chyba sytuacja rozwiązana. Idę dokładniej przepytać tego młodego jeśli to nie przeszkadza - powiedziałem. Jeśli tak, to idę do młodego i pytam się czy moja teoria (którą opowiadam) jest prawdziwa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Prawie. Ogierek używał książek, by inne się bały i zostawały w miejscach. Dźgnięć gdy leżą na półkach, nie widać. Silk się nie uspokaja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Więc nie słuchałeś tego co do ciebie mówiłem. Książki regularnie i każdego dnia wychodzą z półek by "rozprostować nogi". Ma się je wtedy zostawić w spokoju, ewentualnie pogonić je trochę jak ci się nudzi. W ŻADNYM WYPADKU NIE ATAKOWAĆ. Po bieganinie powinny same wrócić na miejsce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Ten mówi, że nie powinny tak łazić, że to tylko książki i tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Też początkowo byłem zaszokowany. Trzeba pomyśleć. Pierwsza zasada... Nie Atakuj Zanim Będziesz Pewny, Że To Wróg... inaczej widziałeś co się stało. Mam nadzieje, że teraz będziesz ostrożny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Ten leży w koszarach i dochodzi do siebie. Tymczasem ktośc ci przekazał, że Twilight znalazła zaklęcie, które pozwala tymczasowo widzieć Silka. I zadać mu obrażenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 14, 2014 Share Napisano Grudzień 14, 2014 - Zrobimy to w ostateczności... wszystko będzie w porządku, jeśli nikt nie będzie uszkadzał biblioteki. Ale do widzenia go... to na pewno się przyda - powiedziałem i idę dokończyć wartę u księżniczki. Następnie wracam do swojego łóżka i chowam zbroje i włócznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Oni chcą się go pozbyć, by nie było problemów. Przecież można zginąć, jeśli się upuści książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts