KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Gwiżdże z uznaniem. - Piękna sukienka. Ja za godzinę wychodzę z Night. Dobrze się dogadujecie? - spytałem spoglądając na nią i czekając na jej odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Tak, tylko ona nie bardzo rozumie pojęcie składu na makulaturę - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Nie każdy jest idealny... - powiedziałem i spędzam z Rarity trochę czasu. No... czas więc spędzić z nią trochę czasu. Potem jak będzie czas na wyjście, to żegnam się z Rarity, a i z Night idę po portfel... ja stawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 Masz ładnych kilka stówek za siedzenie z Silkiem w bibliotece... Powoli zaczyna się układać. Night uśmiechnięta idzie z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Więc biorę ją do... kurwa... nie wiem co ona lubi. - Dobra... to gdzie chciałabyś się udać? - spytałem. Nie jest moją dziewczyną... więc GLOBALNY FOCH... raczej nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Koło parku jest fajna kawiarnia - powiedziała i ruszyła by się wrócić po kasę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Nie... mam sporo kasy. Ja dzisiaj stawiam... i nie przekonasz mnie do zmiany zdania - powiedziałem. Miała ciężki dzień, i ma jeszcze płacić? Niedoczekanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 Niechętnie, ale się zgodziła. No to do kawiarenki... Dzisiaj pełnia... Awww... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Bez przesady. Na pewno na Silka nie podziała. Tak czy siak wchodzimy do kawiarni i sprawdzam co tam jest. No... "Randka" jest otwarta. Dałem w cudzysłowu, bo to bardziej dla spędzenia czasu razem, ale nie zakończy się... wiadomo czym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 Nie zakończy się tobą klęczącym z pierścionkiem kupionym na szybko. Mają różne smaki ciast, a dzisiaj z okazji "Całuśnej Pełni" do każdego ciasta gorąca czekolada gratis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Więc jeśli jest, to biorę Czekoladowo-Waniliowe. Biorę też Wymuszoną czekoladę i siadam przy stoliku. CO kupiła Night? Miło czasami też wyjść czasem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 Wzięła orzechowe. I usiadła obok ciebie. A czekolada podana została w wysokich pucharkach. Mniam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Więc spędzamy razem czas, tak by była szczęśliwa i rozpromieniona. Jednocześnie jemy ciasta i pijemy czekoladę. Następnie pytam się, gdzie by chciała pójść... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 Zjedliście. Powoli robi się półmrok na zewnątrz. To może do parku? Taka jej propozycja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Dobry pomysł... - powiedziałem i wstajemy, a następnie idziemy do parku. No... ciekawe jak teraz wygląda. Tak czy siak, fajnie, że Night jest ze mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 Dżewka rosną sobie. Ślicznie. Lampy już są zapalone, powoli całe miasto się wyludnia. W sensie wszyscy idą do domów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 My siedzimy. - Nigdy wcześniej nie patrzyłem w gwiazdy... jakoś czasu nie miałem - powiedziałem spoglądając w niebo. Ciekawe czy są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 Są. Dzisiaj niebo bezchmurne. I widać ładnie wielki księżyc. Jesteś w parku... W nocy... Z Klaczą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 So Sweet. - Pięknie, nie uważasz? - spytałem spoglądając na nią. Wciąż mnie ciekawi co ma za tą grzywką... mam nadzieje, że nie ma tam jakiegoś obcego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 Kiwnęła głową. Możesz zawsze poprosić. Jak na razie nie zapowiada się by sama z siebie pokazała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Raz kozie śmierć. - Wiesz... od dawna mnie ciekawi co masz za tą grzywką... jeśli nie chcesz, to nie musisz mówić - powiedziałem spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Na pewno? - zapytała. Tak jakbyś nie chciał na serio wiedzieć. Trochę się zawstydziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Ja chętnie zobaczę, ale jak nie chcesz czy się wstydzisz... to nie musisz. Nikogo poza nami dwoma, tu nie ma - odrzekłem do niej z uśmiechem i się bardziej przewróciłem w jej stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 Na początku wyglądała, jakby miała powiedzieć "nie". Potem jednak odetchnęła i odsunęła grzywkę. Z początku jej oko wyglądało normalnie. Jednak, gdy spojrzała w dół, jej dotychczas schowane oko podjechało w górę. Pierwsze w lewo, to to w prawo. Jak lustrzane odbicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Patrzę na nią... - Nie widzę tu żadnej rzeczy której się można wstydzić. Naprawdę. Mi to nie przeszkadza - powiedziałem a potem spojrzałem w niebo. Jej reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts