Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 Zakryła oko i wlepiła spojrzenie normalnego w ziemię. Nie wierzy, że to jest nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Powiem ci pewną rzecz. Ukrywam ją, ale w zamian mogę ci powiedzieć. Jestem... Infantykiem. Czyli nie do końca dorosłem... poza tym... strasznie uwielbiam Fast Foody. TO są moje największe wady... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Nie są jakieś wielkie - powiedziała. Jakie słodkie, mówicie o swoich wadach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Tak jak z twoim okiem. Mnie tam nie interesują wady, gdyż patrzę głównie na zalety... patrzenie tylko na wady jest głupie. Dla mnie jesteś super, nawet z tym okiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 Zarumieniła się. Jakie słodkie... Do tego pełnia... Kiedy pierścionek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 My tylko przyjaciele... nie jesteśmy razem. Tak czy siak siedzimy i patrzymy. Potem wstaje i odprowadzam ją do domu Rarity. - Przyjemnie ci się mieszka z Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Tak... Trochę dziwnie z tą jej drobiazgowością - powiedziała. Zwykle mieszkała w tonach papieru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Wiesz. że też coś takiego mam? Lubię porządek i zbytnio bałagan mnie odrzuca... mówią, że można się przyzwyczaić - powiedziałem. Ach... przyjemny wieczór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 Bardzo. W końcu dotarliście do domu Rarci. Czas opuścić Night i iść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Dobranoc Night... miło było razem - powiedziałem a następnie po pożegnaniu idę do koszar i od razu kładę się w kimę. Już za parę dni spadnie śnieg... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 Poprawka, następnego dnia spadł. A twoja chmurka przestała wreszcie rosnąć. Jest wielkości dwóch boisk. To masz jakby co miejsce na dom. Taki w chmurach. Yay! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 No to fajnie. Wstaję i idę do stołówki. Ciekawe kto tam dzisiaj będzie i czy młody już wydobrzał. Tak czy siak, spytam się go gdzie go dali, skoro Biblioteka ma stałego strażnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 On pilnuje koszar w takim razie. Albo będzie pilnował po świętach. Teraz jeszcze się leczy. Przy stole siedziało kilku strażników, ale już kończą jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 No... więc ja też staram się dokończyć i idę sprawdzić co porabia Silk. Pewnie teraz książki ganiają po bibliotece... albo i nie... losowo to robił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 Ganiają a on leży na żyrandolu i się na nie gapi. Pilnuje ich. By nie zrobiły sobie krzywdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Macham do niego. - Hey Silk. Co tam u ciebie? - spytałem się sprawdzając co u niego, czy już ostygł po ostatnim razie i czy wciąż na mnie fuczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 - To co zwykle - odparł ponuro. Przeciągnął się. Jakiś ponury dzisiaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Coś się stało? - spytałem go zaciekawiony, podchodząc do swojego starego stołka i siadając na nim. Czekam na odpowiedź Silka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 - Nic - mruknął. Może tak na niego działa uszkodzenie biblioteki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Więc spędzamy sobie godzinkę lub dwie na rozmowie. Następnie żegnam się z nim i idę na miasto... wcześniej się jakoś zabezpieczając przed zimnem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 Już zimno, spadły płatki śniegu... Ustawiono już nawet choinkę. Wszędzie są promocje na prezenty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Więc idę na zakupy kupić Rarity, Night... i Twilight (za to, że się zgodziła w sprawie Silka. Poza tym, jak się na chwilę zapomni, że to twoja szefowa... całkiem fajna) prezenty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 Tylko co komu kupisz? Raczej nie każdej po czekoladzie... Masa sklepów korzysta z kupujących. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2014 Share Napisano Grudzień 15, 2014 Więc tak... Idę do jubilera i kupuje dla Rarity jakiś pasujący do niej naszyjnik. Dla Night kupuje... hmmm... może kupie jej... książkę kucharską (NIE OZNACZA, ŻE ONA DO KUCHNI MA IŚĆ), by się nauczyła gotować, bo ostatnio jak u niej jadłem... do dziś się mi śni po nocach ten smak. A Twilight... Proszę o pomoc Silka czy jest w Ponyville jakaś książka której nie ma Księżniczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 Jest jedna. Ale ona jest w Everfree, więc się do niej nie dostaniesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts