KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Najwyraźniej nie wiesz, że niemożliwe tylko mnie przyciąga bardziej. Biorę Silka na grzbiet i lecimy do owej lokalizacji gdzie będzie ta książka. TO w końcu prezent na święta, a wtedy trzeba dać coś wyjątkowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 Silk nie chce bądź nie może opuścić biblioteki. Jest w starym zamku, w bibliotece. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Wdech i wydech... wznoszę się i lecę do zamku w poszukiwaniu książki. To tylko stary zamek. Przecież co się może stać? Jakiś Zły Klon Księżniczki Porwie Mnie I Zrobi Mi... nie ważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 Wleciałeś przez okno. Tutaj cicho... Zbyt cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Opuszczony jest... więc lecę do biblioteki i staram się znaleźć książkę o której mi mówił Silk. Czyli książkę której nie ma Twilight... i nie rzuciła by się z automatu komuś do gardła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 Książka na dole... Błękit piór. Zauważyłeś ją na podłodze w bibliotece. Dookoła cisza... Spokój... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Powolutku... delikatnie ją biorę a potem staram się jak najszybciej odejść. Spoglądam na nią, a następnie lecę spowrotem. Daje ją Silkowi by ją "Przebadał" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 Powiedział, że to dokładnie ta książka i szybko ją zakatalogował w bibliotece. Dzięki temu, jeśli się zgubi, to będzie mógł kazać jej wrócić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Dzięki. Pożyczę ją i zapakuje w prezent, jak każdy... chyba tak mogę, nie? - spytałem się. Nie wiem czy w jakiś sposób nie uszkodzę książki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Spokojnie możesz, tylko zaznacz, że delikatny prezent - powiedział. No to załatwione prezenty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Dzięki Silk... - powiedziałem... - A ty co byś chciał? - spytałem się go. Nie znam go dostatecznie tyle by wiedzieć co by chciał na święta. Dlatego się go pytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Ja? Mi nic nie trzeba - powiedział i położył się na żyrandolu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Na pewno? - Spytałem się. Jeśli powie, to idę to załatwić... a jeśli nie... to idę zacząć pakować 3 prezenty dla Twilight, Rarity i Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 Spakowałeś. No to jutro pod choinkę wrzucić i święta obchodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Sweet. Więc idę się przejść po coś słodkiego ale zdrowego... mam na myśli jabłko. Dawno nie jadłem. Więc biorę jakąś siateczkę i idę na poszukiwania straganiku jeśli operuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 Już nie bardzo. Są dżemy jabłkowe, a jabłka drogie. Nie ma sensu kupować jabłek, gdy dżemik tani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 A po cholerę mi dżemik? Idę poszukać czegoś innego. Więc następnie idę se na spacer. Jeszcze dziś wrócić powinna księżniczka. Godzinka wolnego, a potem iść po EQ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 No to połaziłeś... Po jakimś czasie wróciłeś do domciu. Przepraszam, zamku. Domcio wypadałoby zbudować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Po świętach. Święta to czas odpoczynku. Więc idę po zbroje i na zewnątrz czekam na księżniczkę Twilight. No... ciekawe jak mają się sprawy polityczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 Chyba dobrze. No to wróciła, potem poszła do prysznica i się przebrać, uprzednio się witając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 Więc pilnuje przed podglądaczami... a może tak na sekundkę... NIE! Pilnować. - Jak było w Los Pegasus? - spytałem się starając się nie patrzeć jak się przebiera... nie wiem czemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 Ma parawan. - W miarę spokojnie - odparła. Po chwili wyszła zza parawanu w ładnym, jasnofioletowym stroju codzinnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Cieszę się... już jutro święta... moje pierwsze. Zmieniło się coś w tej sprawie, czy nie za specjalnie? - spytałem spoglądając się na nią. Ciekawe czy ja dostanę jakiś prezent... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Raczej bez zmian - powiedziała i wzięła książkę ze swojej prywatnej biblioteczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Słyszałem o jakiejś książce... gdzieś usłyszałem o książce o nazwie "Błękit Piór". Wiesz co to za książka? - spytałem się spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts