KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Na pewno? - spytałem się. Jak co mogę pogadać z Twi. Tradycja "Miejsca dla samotnego wędrowca" chyba wciąż jest aktualna. Mógłbym się spytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 Kiwnęłam głową. Smutecek. Night sama święta spędza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Przepraszam... zaraz wrócę - powiedziałem i lecę szukać Twilight. Mam nadzieje, że się zgodzi. Wiem, że o dużo proszę, ale wciąż mam nadzieje, że się zgodzi. Jak ja znajdę to witam się tradycyjnie i się pytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 Im więcej osób tym lepiej. Twi przysypia, czytając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Eee... całą noc czytałaś? - spytałem się. Jeśli się zgodziła, to informuje Night że może przyjść do zamku na wigilie. Czekam na odpowiedź księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 16, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Przysnęłam około drugiej... - powiedziała. Czyli dobra książka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 16, 2014 Share Napisano Grudzień 16, 2014 - Więc widzę, że się ciekawie czyta - powiedziałem. Jeśli się zgodziła, to idę przekazać Night nowinę, jeśli nie to się pytam. Tak czy siak, widzę, że książka SIĘ BARDZO SPODOBAŁA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Kiwnęła głową. Zgodziła się. Night przyjęła tą wiadomość z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Mam nadzieje, że wszystko gotowe. Wieczorem wigilia. Twi była zachwycona swoim prezentem - powiedziałem i zachichotałem hyhyowo. Naprawdę zachwycona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 (edytowany) Dziwny śmiech... - To fajnie. Prezent wtedy będzie - powiedziała Night zacierając kopyta. Hę? Edytowano Grudzień 17, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Hę? - spoglądanąłem na nią. I'm Scared... help. Więc spędzam trochę z nimi czasu, a następnie idę do zamku... ciekawe co słychać u Silka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Ten od czasu ze zniszczoną książką zrobił się ponury. Tylko leży na żyrandolu i zerka kto przyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Wesołych świąt, Silk. Jak samo poczucie? - spytałem... ogólnie się też pytam jak się nazywały książki które zostały zniszczone. Może mu je odkupie jako prezent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Jakieś bardziej detektywistyczne, te które nie bały się zbliżać mimo, że wyciągnął do nich włócznię. Powiedział, że jakoś. BTW... O smoku zapomniałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Więc z tego co mi mówił, to idę je kupić a i idę nakarmić smoka. Pytam co dać Smokowi do żarcia, więc pytam się Silka a potem idę po obie zestawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Smok zjadł rybę wędzoną, którą mu kupiłeś. Problem, że te książki były kupione gdy były popularne, a teraz są na zamówienie... Dotrą tydzień po świętach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Więc idę powiedzieć Silkowi o jego Prezencie. - Mam dal ciebie prezent dojdzie 10 dni po świętach. To są te stracone książki. Podoba się? - spytałem się. Oczekuje jego odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Kiwnął głową. Może troszkę się ucieszył. Pewno bardziej się ucieszy gdy już dojdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Dobrze... idę zobaczyć co u księżniczki. Dalej czyta czy na chwilę odeszła od tej książki. Mam nadzieje, że to drugie... bo wigilie przegapi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Poszła się napić. Jest w połowie książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Poważnie? Spoko. Idę na swoje krzesełko w jej pokoju i czytam tył książki czyli "Tekst na Zachętę" Ciekawe o czym jest ta książka. Czemu taka fascynująca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Błękit piór... Opowieść o Skrzydlatych i Upadłych, jedyna istniejąca kronika. Hmmm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Jak Twilight skończy czytać... to ja sobie chętnie poczytam. Narazie idę do niej i sprawdzę czy jest ona wyspana... czy chociaż sobie trochę pospała, jak poradziłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Wyspana, najedzona, ogarnięta. I wraca do czytania. Ona lubi historię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Więc siedzę z nią i pilnuje... No... widać, że prezent się spodobał bo cały czas przy niej siedzi. Ah... ale ten uścisk... trwał dłużej niż u przyjaciela... NIE MÓZGU! Nie jesteś kogoś takiego godzien... pilnuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts