Nightmare Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Jak się postarasz to będziesz... Nic nie mówię! Twilight czyta i czyta, zafascynowana. Gapi się na pismo, przygląda się szkicom... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 AHA... spoko. Czekam aż mnie o coś poprosi. Albo będzie jakiś gość do niej. Ah... taka robota. Pilnowane ła... Księżniczki to najlepsza robota EVER! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Ktoś zapukał do drzwi. Twi przez czytanie nie usłyszała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Podchodzę i sprawdzam kto to. - Księżniczka jest zajęta... proszę przyjść później - powiedziałem lekko uchylając drzwi. No... ciekawe jaki to nicpoń przerywa Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 - mAm do niej ważniejszą sprawę - powiedział jednorożec. Biały, z kompasem na tyłku. Gdzieś słyszałeś, że nazywa się BlueBlood. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Niby jaką. Ktoś atakuje nas? Jak nie to proszę przyjść w innym terminie - powiedziałem normalnie. Ten dupek. Rarity opowiadała o nim... dupek jakich mało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Prychnął. Odsunął cię. A Twilight dalej czyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Staje między nimi. I chwytam Ogiera. - Ma pan stąd odejść. Utrudnia pan pracę Strażnikowi na służbie - krzyknąłem do niego gotując się na jego atak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Twilight wstała. Odłożyła książkę. - Spokojnie Feather - powiedziała, ale sama też nie zdawała się zachwycona odwiedzinami. BB jest oburzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Spoglądam na nią. - Zakłóca pracę Strażnika, wdziera się nie proszony do Pokoju kiedy ty odpoczywasz... ja jakoś nie mogę być spokojny - powiedziałem wciąż będąc gotowy na atak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Podeszła do ciebie i położyła ci kopytko na ramieniu. Mózg wariuje. - Chcesz czegoś, BlueBlood? - Na pewno lepszego szkolenia straży... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Prychnąłem i oddalam się trochę... przysłuchuje się rozmowie. Skoro Twi go nie chce wywalić... to nie mam tutaj już zdania. Spoglądam na nich i słucham rozmowy, wciąż gotowy na atak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 Zeszła rozmowa na nieproszonych gości. W końcu Twilight zamknęła drzwi BB gdy kazała mu się cofnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Wstaję. - Wyprowadzić go z budynku. Znając takich typków będzie jeszcze się tutaj pałętał - powiedziałem oczekując jej wypowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 - Niech się pałęta, i tak niczego nie osiągnie - powiedziała. Położyła się na brzuchu (przywarowała) przed książką i poklepała miejsce obok siebie. Zaprasza cię do położenia się obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 (edytowany) Trochę zaskoczony... ale kładę się koło niej. Dobra... nie spodziewałem się, że o to poprosi... znamy się raptem parę dni... ale skoro chce... - Czego on chce? - spytałem się. Edytowano Grudzień 17, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2014 - Zapewne dołączyć do rodziny królewskiej - powiedziała. Z tej perspektywy widziałeś wszystko w książce. Widziałeś szkic szkieletu wilka, rysunek pióra, a także zawiłe pismo. Na następnej stronie szkic wilczego łba. Wygląda na wkurzonego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 - D... dołączyć? On chce się z tobą ożenić? To trochę... dziwne, żenić się dla korzyści a nie dla miłości - powiedziałem spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2014 - On uważa to po prostu za pewien krok do władzy - prychnęła. Przewróciła stronę. Pokazał się szkic kła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 - Dupek... nie zasługuje na ciebie - powiedziałem przyglądając się szkicowi. Mówię prawdę... jest on wielkim nawet BARDZO WIELKIM Dupkiem. Jak jeszcze raz go zobaczę, to go walnę. - Ale czemu straż nie ingeruje kiedy on tu przychodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2014 - Bo to i tak nic nie da. I tak znajdzie jakieś pozwolenie by móc tu chodzić - westchnęła. Niedługo koniec twojej roboty... Ale możesz wziąć nocną zmianę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Która jest po Wigili. Biorę ją. - Będzie musiał mi je okazać. Z tego co wiem, on nie ma nade mną ŻADNEJ władzy. Tylko ty masz jakąkolwiek władzę nade mną, i tylko ty możesz mi rozkazywać. Wszystkich prócz Twoich przyjaciółek, Celesti, Luny i tych którzy mają twoje pozwolenie, będę ignorował i nie wpuszczał, chyba, że zdecydujesz się go puścić. Może robić co chce... największe trudności będzie miał ze mną... gdyż nie ukończyłem Akademii Strażników, więc nie boje się, że tamte lata pójdą... wiadomo gdzie - powiedziałem z uśmiechem. Trochę dziwnie to wygląda, jak strażnik i Księżniczka tak leżą blisko siebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2014 Nom... Do tego będziesz pilnował ją w nocy... Twilight zamknęła książkę i odłożyła ją na biblioteczkę. - Doceniam to... - powiedziała. Następnie przeprosiła i poszła się przebrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Kiwnąłem głową i czekam. Następnie idziemy na wigilię. Więc teraz się zobaczy co będzie... Jak los mnie da pod jemiołą, to nie wiem co zrobię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2014 Przyszła Night w prostej jasnofioletowej sukience. A Twilight... Ma przecudną, błyszczącą fioletową suknię. Wooow... Uważaj, bo na lampach wiszą jemioły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts