KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Los mnie będzie nienawidził jeśli pod jedną jemiołą TAJEMNICZO stanie trójka klaczy. Wtedy to będzie warte do zobaczenia w Uwadze. Więc ja też się idę wystroić... w galowy mundur... bo innego galowego wdzianka nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2014 Te co ci Rarcia dała... A Tam już wszyscy ubrani i zasiadają do stołu. Jak ślicznie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Więc siadam w wyznaczonym dla mnie miejscu i zaczynamy wigilie. Jakie dostałem miejsce? Blisko księżniczki czy tak dalej. Wigilia, to czas w którym Blueblood może wpaść... trzeba uważać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2014 Blisko jako jej osobista ochrona. Trochę dalej siedzi Night, onieśmielona kucykami dookoła. Jest jeszcze Rarcia, jej przyjaciółki i reszta strażników. Wszystko w wielkiej sali. A za Twilight ogromna choinka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 No to zacznijmy wigilie. Moja pierwsza od 10 lat. W więzieniu nie robiono jej... a szkoda. Tak czy siak staram się bawić jak najelepiej... i wiem, że któryś ze strażników spowoduje TĄ sytuacje z jemiołą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2014 (edytowany) Nie strażnik. Eeeeee... Gdy podszedłeś do Night by podać jej łazanki... Nad jej głowę podleciała książka o zielarstwie. Z pomiędzy kartek wyślizgnęła się zasuszona jemioła i zawisła nad jej łebkiem. Kilku strażników to zauważyło i spojrzało na ciebie z oczekiwaniem. Edytowano Grudzień 19, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 CIEKAWE KTO RZUCIŁ TĄ KSIĄŻKĄ! Tak czy siak, nie chcąc wyjść na idiotę lub nie ogara, całuje Night z powodu Jemioły. Tak czy siak oczekuje jej reakcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2014 Gapiła się na ciebie zaskoczona. Na jej pyszczku zakwitł rumieniec. Chybs nie zauważyła latającej książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Więc dalej się bawię. W między czasie, staram się doprowadzić do pocałunku Młodego i... hmmm... Rarity. Zobaczymy jak zareagują. Młody chyba będzie zachwycony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2014 Zamiast tego doprowadziłeś do buziaka nowego i Fluttershy, a także Rarci i jakiegoś strażnika. Night dalej się rumieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Spoglądam na nią zaciekawiony. Chyba widziała tą jemiołę, nie? Tak czy siak ciekawe czy ktoś jeszcze będzie próbował na mnie wywrzeć przymus pocałunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2014 Właśnie chyba nie widziała. Potem było otwieranie prezentów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Mój już dostały... nie spodziewam się dla mnie prezentów... ale tak czy siak, czekam i obserwuje inne prezenty. Ach... wigilia. Jak ja za nią tęskniłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2014 A dla ciebie są paczuszki jednak. Night nikt nie zna, więc trzyma się z boku, wciąż zarumieniona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Więc sprawdzam od kogo pierwsza paczka. Następnie ją otwieram i spoglądam na jej zawartość. No... zobaczmy co dostałem, choć nie skrywam zaskoczenia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2014 Od Twilight. Kryształ, który wystarczy szturchnąć by zaczął świecić. Przydatny. Od kilku strażników, którzy się złożyli, dostałeś nową, cudną zbroję. A od Rarci pelerynę. Night ci dała chmurkę ceramiczną. Czyli jak glina, ale leciutka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Zbroja + Peleryna = LIKE A BOSS! - Dziękuje wszystkim za prezenty, naprawdę są znakomite. Ta zbroja z połączeniem Peleryny będzie fajnie wyglądać - powiedziałem i idę spróbować tej kombinacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2014 Jak książę normalnie. Jeszcze księżniczki przy tobie brakuje. Plus kryształ na szyi na sznurku - gotowy na nocny patrol w sypialni Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Oczywiście... Hyhyhy... Więc idę z twi do sypialni i rozpoczynamy wartę. Ciekawe co się będzie dziać tej nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2014 Twilight się umyła i poszła do łóżka. Przeczytała jeszcze kilka stron, po czym zasnęła. Teraz możesz robić co chcesz, ale cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Pilnuje jakoś urozmaicając sobie ten czas... robię wszystko by się nie nudzić... może... biorę delikatnie jej książkę i zaczynam ją czytać, tak by nie usunąć zakładki Twilight. I odkładam ją przed godziną w której zwykle wstaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2014 Dokładnie jest tam opisana wojna między dwoma gatunkami wilków. Jedni są nazywani Wyższymi, a drugie Upadłymu. Ci pierwsi odnoszą ogromne straty, nie czyniąc przeciwnikowi żadnej szkody. Dokładne opisy bitew wraz ze szkicami przenosiły czytelników na pole bitwy. Jeden ze szkiców przypomina bardzo Silka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Ciekawe... jutro się popytam. Narazie to czytam i pilnuje księżniczki. Fajny ten pancerz + peleryna. Ach... wyśmienita książka. Tak czy siak czytam i czekam do rana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2014 Hmmm... Jest noc... A ty siedzisz i czytasz? Obok księżniczki? Tylko tyle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 A co według ciebie mam robić? Objąć ją? Pocałować w nosek? Zasnąć Razem Wtuleni? Jestem strażnikiem i (może) jej przyjacielem. Poza tym... pewnie ma kogoś innego na oku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts