Nightmare Napisano Grudzień 20, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2014 Nawet jeśli, to nie wygląda. Po jakimś czasie nastała trzecia w nocy... Oczy ci się zamykają... Zieeeew... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Więc... siadam na krzesełku, odkładając książkę i pilnuje... będę pilnować. Nie spać. BĘDĘ TUTAJ SIEDZIAŁ I PILNOWAŁ KSIĘŻNICZKI PRZED KAŻDEGO RODZAJU OPRYCHAMI! PRZED GWAŁCICIELAMI, PORYWACZAMI I... ZZZzzz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2014 Obudziłeś się, leżąc obok łóżka. To trochę wygląda, jakbyś spadł z niego, śpiąc i leżąc obok Twilight... Jest ósma za pięć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Wstaję i otrzepuję się z kurzu... NIC NIE BYŁO! Siadam i czekam aż się obudzi Księżniczka... to jest koniec nocnej zmiany. Tak więc czekam, aż wstanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2014 Jakoś nie skorzystałeś z tej nocnej zmiany... Po jakimś czasie się obudziła, powiedziała dzień dobry i poszła do łazienki. Chyba jest zaspana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Dziwne... tak czy siak idę po kawę bo muszę wydolić dzisiejszy dzień. Tak czy siak, piję kawę i chodzę z Twilight do końca następnej zmiany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2014 Chodzisz z nią? Od kiedy? Tak czy siak, Twilight musi jechać by obejrzeć przedstawienie w Canterlot. Czyli masz wolne. Zaraz po śniadaniu leci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Pytam się, czy mógłbym się przydać... ale skoro nie chce... to spoko, odchodzę. Co ja kurwa będę robił cały dzień? Nie wejdę przecież do kogoś by spędzić z nim dzień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2014 Jakby co jest Night, pewno zaskoczona twoim wczorajszym czynem pod jemiołą, a także Silk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Wpierw do Silka... i dla pewności się pytam o to co odkryłem podczas czytania. Czy to prawda? Czy ta książka to prawdziwe wydarzenia, a nie fikcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2014 Powiedział, że wszystko to, co tam napisano to w pełni prawda. to się kiedyś wydarzyło, a gdyby nie zaklęcie na stronach tej książki, to dawno rozpadłaby się w pył. Taka jest stara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Lol... nieźle. - Więc... czyli ty uczestniczyłeś w tych wydarzeniach? Bo z jednego opisu w książce jesteś ty. Wypisz wymaluj, idealna kopia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Nie można powiedzieć, że uczestniczyłem. Raczej siedziałem w norze i czekałem... - powiedział i posmutniał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Więc... jak to się stało, że jesteś tutaj, jako duch? Coś się stało czy co? - Spytałem przyglądając się. Ciekawe co będzie jak zostanę prywatnym guardianem Twi... na pewno będę musiał łazić z nią wszędzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 A potem może zostaniesz BARDZO prywatnym guardianinem. If u know what I mean. - Jedno słowo - powiedział. Wskoczył na żyrandol. - Upadli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Na obraz mózgu czerwony jak burak, ale szybko to ukryłem. - Jak to? Oni cię zabili? - spytałem się zaciekawiony. - Wybacz, że pytam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Nie, ciocia Marysia - fuknął i zwinął się w kłębek. Chyba duchy nie lubią gadać o śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Przepraszam... - powiedziałem cofając się a potem wychodząc z poczuciem winy. Następnie idę do Rarity i Night. Ciekawi mnie ile już Night "Podbiła" swoją armią papieru, dom Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Właśnie kończy podbijać... Wait. Jeden kosz na śmieci? Tylko tyle? Rarcia sobie projektuje, a Night bazgra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Cześć dziewczyny - powiedziałem wchodząc. Widać, kto tu teraz rządzi. Patrzę na reakcje Rarity i na reakcje Night. Chyba ona wciąż jest zaszokowana jemiołą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Rarcia uśmiechnęła się. Do ciebie, a Night zarumieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Więc wszystko wytłumaczam. Mam nadzieje, że wszystko już gra... tak czy siak spędzam z nimi trochę czasu. Widać, że Night zaczyna władać tym domem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Jeden kosz na śmieci tylko jest pełny papieru. Po jakimś czasie się uspokoiła. A co z rozpoczęciem zbierania materiałów na dom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Więc pytam się Night czy by mi pomogła zbierać materiały na mój dom. Tak czy siak, sprawdzam, czy te materiały są jakieś drogie czy nie. Mam nadzieje, że nie będzie problemów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Zależy z czego chciałbyś ten dom i gdzie ulokowałbyś chmurkę. Night chętnie pomoże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts