Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Mózg tylko czeka aż zostaniesz bardzo prywatnym strażnikiem... Twi przywitała się i dalej czyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Więc pilnuje/spędzam z nią czas. Ciekawe kiedy dostanę taką promocję. Nie wiem czy Twi ma takiego strażnika... nie chodzi mi o sercowego, ale o normalnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Ciekawe, którym wolałbyś zostać... Ona sobie czyta, potem zjedliście, potem do czytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Lubi czytać. - Wybacz, że przeszkadzam. Ale mnie ciekawi pewien fakt. Masz może Prywatnego Strażnika? Wiesz, takiego którego by nawet BlueBlood nie podskoczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Na razie jeszcze nie - powiedziała, nie przerywając lektury. Na szkicu przedstawiony był wilk, który próbował pomóc drugiemu ze złamaniem otwartym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Ała... musi boleć. Spoglądam na nią zaszokowany. - J... jak to? Myślałem, że masz kogoś takiego - powiedziałem po czym wracam zwrokiem do książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Nie. Jeszcze nie znalazłam nikogo odpowiedniego - powiedziała. Na następnej stronie zaś szkic wilka stojącego przy usypanej ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Na pewno? - spytałem. Jeśli nic potem nie powie... to oznacza, że nie będzie mnie chciała w tym gronie. Zrozumiem i zapomnimy o temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Przez chwilę nic nie zrobiła, a potem niepewnie kiwnęła głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Więc, jeśli ci to nie przeszkadza... nie, jednak nie... to twoja decyzja, nie mogę się wpychać - powiedziałem i staram się zmienić temat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Hmmm? - mruknęła i spojrzała na ciebie zaciekawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Bo skoro, nie masz ochroniarza prywatnego, to myślałem, by obstawić w tej postaci, kogoś lojalnego, z kim chętnie spędzisz czas, lubisz go i jednocześnie nie będzie zmuszony słuchać pierdół kogoś takiego jak Blueblood, który znając życie, zaczepił cię parę razy na przedstawieniu, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Kiwnęła głową. - Pomyślę nad tym - powiedziała. No to czekaj na info o awansie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Dobrze - powiedziałem i dalej leżę z nią i czytamy razem książkę. No... jeśli się uda, to będę miał Promotion i ta Pelerynka nie będzie czymś na wzór samouwielbienia, a czymś co charakteryzuje mnie jak Prywatny Ochroniaż... jeśli się zgodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Czytaliście razem brutalne opisy bitew między wilkami. W końcu dotarliście do końca rozdziału. Zieeeew... Czas spać, już późno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Wstaje. - Dobrze... ja już pójdę. Nie musisz mi od razu mówić... ja chętnie poczekam - powiedziałem i idę do koszar, by przygotować się do snu. Ach... kolejny dzień za mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 A nie bierzesz nocnej zmiany? Trochę śpiący jesteś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 I gdzie będę spał? No powiedz, cwaniaku, gdzie ja kurwa będę spał? Na krześle jest nie wygodnie, więc pewnie zaliczę glebę. Więc chętnie wysłucham twojej WIELKIEJ propozycji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Może razem z księżniczką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Automatycznie się WIDOCZNIE rumienię. Mózgu... jak ja cię pierdolne, to cię żyła zaleje. Co ty se kurwa wyobrażasz co? To moja szefowa. Jak bym zaczął się z nią spoufalać to... A) Myśleliby, że dla wypłaty to robę. B) Wygnała by mnie do czeluści Tartaru, za samo pytanie (Biorąc pod uwagę naszą znajomość) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Masz szczęście, że Twilight poszła się myć. Dlatego w tym momencie nie zauważyła twojego rumieńca. A mózg cię przekonuje, jakie ciekawe widoki by były. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 TO NIE STOSOWNE! CO ONA SOBIE POMYŚLI JAK BYM SIĘ SPYTAŁ!? Jak by nie było, wciąż mam opinię Mordercy, Gwałciciela i Pedofila, więc związek ze mną nie przyniósłby nikomu korzyści... nawet jak jednorazowe położenie się, to ktoś może to zauważyć i byłby następnego dnia Artykuł "Księżniczka spoufala się z Mordercami" Albo "Księżniczka Twilight Porklamuje Pedofilie". Nie dziękuje... ale kurwa Rumieniec mi nie zejdzie... DLATEGO KURWA WIELKIE DZIĘKI. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 No ale ciekawa by noc była... Na sto procent najciekawsza w całym twoim DOTYCHCZASOWYM życiu. Twilight jeszcze się myje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Wciąż czerwony. ALE CO BY ONA SOBIE POMYŚLAŁA? "Hey Twi, mogę się z tobą dzisiaj przespać?" TO DZIWNIE ZBOCZONO BRZMI! WKURZASZ MNIE OSTATNIO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Nie mózgu wina, że masz taki musk... Po paru sekundach Twilight wyszła z łazienki. Ma mokre włosy na oczach. Nie widzi twojej czerwonej jak burak mordy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts