Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Nie ma za co. Dziękuję za zwrot. - pokazała naszyjnik. - Zapomniałabym... Znalazcy należy się nagroda - dodała i poszła na poddasze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Nie... nie mogę przyjąć nagrody - powiedziałem. Nie przyjmę bo też nie mam gdzie jej schować... bo przy sobie nie będę nosił. Odradzam klaczy ten pomysł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Ta i tak poszła. Gdy wróciła podała ci woreczek z lnu. Hmmm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Na prawdę... nie mogę tego przyjąć - powiedziałem lekko się cofając. Nie jestem łachy na kasę, i wolę sam na nią zapracować. Naszyjnik znalazłem przez przypadek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Wręcz wepchnęła ci w kopyta woreczek. Masz przyjąć. Ona nie odpóści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Proszę posłuchać. Ja nie mam gdzie tego zachować... nie mam warunku do zabezpieczenia tej kasy. Naprawdę... nie mogę tego przyjąć - powiedziałem odkładając woreczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Zajrzyj - powiedziała i wepchnęła ci woreczek. Ona nie odpuści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Przewracam oczami i spoglądam do środka... nie ważne ile tam jest... nie przyjmę tej ceny. Tak czy siak miło z jej strony... od wyjścia z Więzienia nikt mnie tak nie traktował... nawet rodzice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Jeden srebrny bit warty 100 zwykłych i... Chmurka? Mała chmurka. - Wystaw ją na deszcz - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - CO to daje? - powiedziałem patrząc na to zdziwiony... nie mam BLADEGO POJĘCIA DO CZEGO TO SŁUŻY... warto by się dowiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 - To prototyp chmurki budowlanej. Wystawiona na deszcz urośnie do maksymalnych rozmiarów. Potem można na niej budować, nie tylko z chmur - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Dziękuje... chcąc nie chcąc, przyjmę to... ale naprawdę muszę już iść... do widzenia - powiedziałem wychodząc. Coś mi się w niej nie podoba... uparta jak osioł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Pomachała ci i wróciła do rozgarniania papieru. To wystaw chmurkę na daszku w deszcz, zbieraj na materiały i masz dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Wtedy to będę głodował... nie dziękuje. Na inną okazje ją zostawię. Wracam do domu i po drodze sprawdzam która godzina, dzięki wieży zegarowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Jest około siedemnastej. Wszystko już w domach. Ale możesz zacząć oszczędzać. Zbieranie chmur po deszczu z nieba nie jest zabronione, a możesz je wykorzystać na budulec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Narazie nie... idę się przejść po mieście szukając jakiegoś zarobku. Raz strażnik powiedział, że mogę pomóc coś w zamku Księżniczki Sparkle... może tam coś się uda wyłowić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Jesteś umyty i najedzony. Możesz pomagać na niebie, sprzątać, pracować w księgarni... Sporo jest opcji, nie tylko u księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 (edytowany) Bliżej mi do Księżniczek... przyznam, że jedna księżniczka odwiedzała mnie we śnie i wspierała... mimo iż była wtedy na księżycu. Mam sentyment do władzy i DZIĘKI NIEJ NIE STAŁEM SIĘ MASOWYM MORDERCĄ! Idę do zamku w Ponyville i staram się o pracę jako Strażnik... mam masę do tego... I PRZYNAJMNIEJ W KOSZARACH ZAMIESZKAM! Edytowano Grudzień 8, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Na strażnika potrzebujesz dyplomu z canterlockiej szkoły strażniczej. Nie przyjmują byle kogo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Pytam się, czy jest jakiś inny sposób. Lepiej by nie wiedzieli, ale w więzieniu nie miałem sobie równych w walce... z negocjacjami jest ciężko, ale to chyba wiadome. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Jeszcze gdybyś miał, to trifeum z jakiejś wygranej bitwy, wraz z przysięgą lojalności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Więc jakoś inaczej muszę to załatwić... sprawdzam czy są jacyś poszukiwani przestępcy... może, jeśli kogoś złapię to udowodnię, że będę mógł dołączyć do straży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Canterlot, canterlot, Manehatten... O, jest Ponyville. Tajemniczy złodziej biżuterii. Wszystkie butiki i sklepy jubilerskie obrabowane z klejnotów jednej nocy, dwa dni temu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 I have a Target. Idę do miejsca gdzie ostatnio był widziany i staram się dowiedzieć wszystkiego czego mogę się dowiedzieć... mają nadzieje, że nie trafię na te dwie małe pizdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Problem, że nikt nie wie, który sklep był ostatni, a który pierwszy. Wszystkie zdawały się obrabowane w tym samym czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts