KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 SZYBKO POZBYĆ SIĘ RUMIEŃCA! Kurwa mać, nie schodzi... NIE SCHODZI! Dzięki mózgu... WIELKIE DZIĘKI! Zaraz mnie zobaczy, i będzie po ptokach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Na razie nie widzi. Łapie szczotkę... Znajdź chociaż jakiś powód inny dla rumieńca. Chociaż, że gorąco czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 MYŚLĘ, MYŚLĘ! KURWA... Nie mogę nic wymyślić. Więc nie pozostaje mi nic innego jak przyjąć cokolwiek mi zrobi, z godnością. Czekam na jej osąd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Odgarnęła włosy. - Coś się stało? - zapytała, spoglądając na ciebie. Jesteś w d.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Wciąż się na nią spoglądam... większy rumieniec. - Nie... nic ważnego... nic ważnego się nie stało... hyhyhy - zaśmiałem się po swojemu... w D**** DUŻYMI LITERAMI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Masz zboczony śmiech. Spojrzała na ciebie. - Na pewno? - zapytała. Chyba nie bardzo ci wieży, że nic... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 - T... tak... hyhyhy... wszystko... w najlepszym... porządku - powiedziałem wciąż się głupio uśmiechając i cofając się tyłem. Hyhyhy... Zupełnie normalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Jakoś nie widać - powiedziała, spoglądając na ciebie podejrzliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 I'm Dead... Not big Suprise... - No... eeee... ten... tego... no... - zacząłem przyciśnięty do kąta. Nie podchodź, nie podchodź, nie podchodź, nie podchodź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Zrobiła kilka kroków. - No co? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Mózgu... jeśli wyjdę z tego cało... ZAPIERDOLE CIĘ! Westchnąłem i powoli się pytam... czy mogę zostać na nocną wartę... Please, Don't Hurt Me, Please, Don't Hurt Me, Please, Don't Hurt Me, Please, Don't Hurt Me. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Chyba nie zrozumiała, o co chodzi. Zgodziła się na nocną wartę, ziewnęła i poszła do łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Ja wciąż zakłopotany... i nerwowy... i z debilmym śmiechem i uśmiechem... wdech i wydech... siadaj na krzesełku i nie rób żadnych gwałtownych ruchów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Czemu się obok niej nie położysz? No czemu? Czemu jej nie przytulisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Wyobraź sobie taką ciasną celę, z brutalem... DLATEGO. Nie mogę się do niej zbliżyć, aż TAK. Na pewno nie będzie chciała, a jak już to na pewno. Siadam na krzesełku i pilnuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Chcesz usiąść obok niej... Chcesz ją pogłaskać... Chcesz ją przytulić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Nie... NIE! Wyjdź z mojej głowy. Nie mogę niczego takiego zrobić, nie wiem choćbym jak chciał. Nie jestem jej "godzien". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 A ta myśl i chęć nie wychodzi. Dalej musk ci mówi byś to zrobić. Ponoć ma takie mięciutkie futerko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Pocę się nerwowo... ostatni raz... OSTATNI RAZ biorę nocną wartę. Może, sen jakoś przywali temu uczuciu. Rozkładam się na krzesełku i staram się zasnąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Za to przyłapałeś się, że gapisz się na Twilight zamiast spać. Musisz znaleźć sobie klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Oj muszę... staram się zasnąć, starając się też nie spoglądać na Twilight. Bożę, proszę... niech będę mógł zasnąć. Błagam, ja chcę spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Niestety, zasnąć nie możesz... Odezwały się "ogierze instynkty". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 I co niby mam zrobić? Położyć się koło niej i szepnąć jej do ucha "Kocham cię najdroższa, chcę z tobą spędzić noc"? Chyba cię pojebało, mózgu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 A mózg na to: Tak, dokładnie to masz zrobić. I dalej zasnąć nie możesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 You Kidding? Na pewno tego nie czuje, na sto procent. Więc biorę cokolwiek, co mi pomoże zasnąć... myślę o czymś innym... COKOLWIEK! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts