KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Spoglądam na niego. - Ale... Przecież, księżniczka poleciała do Zebrici - powiedziałem spoglądając na niego ze zdziwieniem. Czyżby nie poleciała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Już wróciła - rzucił. Szybko. Bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Coś za szybko - powiedziałem powoli idąc za nim. Na wszelki wypadek gotowy na atak. GDYŻ KURWA ZEBRICA NIE JEST ZA JEBANYM ZAKRĘTEM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Wlazłeś do biblioteki za nim... I nagle coś z syczeniem rzuciło się na ciebie. Dużo cosiów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Wiedziałem kurwa... WIEDZIAŁEM! Staram się jakoś wydostać. Spoglądam czy gdzieś jest Silk... cholera... wiedziałem kurwa, że coś nie tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Silk ciągnie jakiegoś biednego stworka za skrzydło. Takiego czarnego kucyka z dziurawymi kopytami, zakrzywionym rogiem i owadzimi skrzydłami. Wszystkie mają niebieskie oczy bez źrenic. Wszystkie wyglądają identycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Co to kurwa za stworzenia? - Czym wy jesteście? - spytałem się niemal z przerażeniem. Wyglądają jak stwory z koszmaru jakiegoś... okropnego koszmaru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Syczą. Mają kły wampirów. - Spać już, cicho już, czas iść do łóżka... - ktoś nuci za tobą. Po chwili poczułeś silne uderzenie w tył głowy. Straciłeś przytomność. Obudziłeś się...Gdzieś gdzie jest ciepło...Masz zamknięte oczy i czujesz wilgoć na całym ciele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Otwieram oczy by sprawdzić gdzie do jasnej cholery jestem. Jeśli to jakieś żarty i jakiś Jednorożec-Strażnik rzucił jakiś urok, że widziałem takie stwory... to kurwa nie było śmieszne. Gdzie mnie wsadzili? Do wanny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 jesteś zawieszony w jakiejś zielonej kuli czegoś ala szlamu. Jest bardzo ciepło... I nawet przyjemnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Cholera... zaczynam się szarpać, staram się wydostać z tego czegoś... cholera... CO SIĘ DO JASNEJ CHOLERY DZIEJE!? GDZIE JA JESTEM!? CO TU SIĘ DZIEJE!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Nie możesz. Masz zastój. Nie czujesz potrzeb. Po prostu siedzisz... Czas zdaje się płynąć bardzo szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Więc nie mając nic innego do roboty... czekam... na to, aż ktoś mnie zje albo coś innego. Więc to tak się skończy moje życie? Jako potrawa jakiegoś potwora? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 CZekasz... Czekasz... Nagle usłyszałeś jakieś przytłumione odgłosy walki. Hę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Spoglądam na to obojętnie. Ciekawe co się dzieje. Nawet nie uwierzyłbym, że ktoś by chciał po mnie przyjść. Po tym co robiłem, raczej wychodziłem na dziwaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Przed kokonem przeleciały dwa te czarne stworzenia. Zobaczyłeś Night jak upada przed kokonem, a po chwili też Twilight, która zaklęciem odrzuca Podmieńce i nagle rozcina kokon. Poczułeś zimno zewnętrznego świata. Powoli wypłynąłeś na zewnątrz. - Feather Wing? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Spoglądam na nią zaskoczony. - A nie widać, Night? - spytałem się obolały... TO BOLAŁO! - Z... zimno... - powiedziałem starając się jakoś ogrzać... robię wszystko by zdobyć choć trochę ciepła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Przytuliła cię, szlochając. Zaraz... Masz czarne kopyta... Czujesz róg na głowie... Jakie ciepełko gdy Night cię tuli... Awwww... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Więc zaczynam się oglądać po sobie. Czarne kopyta? Czuję róg na głowie? Co się dzieje? CO SIĘ DZIEJE!? Boże... błagam bym nie był... proszę, tylko bym nie był... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 Tak, jesteś jednym z tych stworów. A to ciepło Night jest takie przyjemne... Do tego masz dziwną zachciankę... Chcesz by Night cię pocałowała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Dziwnie się czuje... - powiedziałem i wychodzę z uścisku Night... - Jakim cudem... Jakim cudem jestem TYM CZYMŚ?! - spytałem się, przerażony oglądając po sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 - Porwały cię... Chciały cię zmienić... - powiedziała Night. Płakała. A ty chcesz znów ją przytulić. Za zimno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Zimno - powiedziałem i tulę klacze które przybiegły z pomocą. Właśnie, kto przybiegł jeszcze. Twi, Night i kto jeszcze? Matko, jak zimno na zewnątrz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 (edytowany) I strażnicy. Z tyłu trzyma się Rarcia. Night mocno cię przytuliła. Znowu zachciało ci się by cię pocałowała. Taki głodek buziaków. Edytowano Grudzień 22, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Powoli wstaję... przygnębiony... idę za nimi... i co ja teraz zrobię? GDZIE JA SIĘ PODZIEJE!? Jestem potworem, POTWOREM! I jak niby mam być strażnikiem? Nikt by takiemu strażnikowi nie zaufa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts