Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Night nie pozwala ci wstać. Dalej cię tuli i płacze. A ty dalej czujesz głodek buziaków... Jeśli wstaniesz to będzie zimno, bo będzie musiała cię puścić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Ale nie możemy tutaj być... niebezpiecznie i ten tego. - Musimy... się stąd... wydostać... błagam - powiedziałem starając się wstać... doceniam to, że po mnie przyszli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Twilight przeteleportowała was na zewnątrz. Night dalej cię tuli. A ty dalej chcesz całusa. Wsiedliście do rydwanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Siedzę przerażony i załamany... gdzie ja teraz się podzieje? No gdzie? Cholera... mam przesrane... ale to dziwne uczucie... czemu mam ochoty by mnie ktoś cały czas całował... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Tak, czy siak, czujesz to tak samo jak głód. Albo cię ktoś pocałuje, albo jeszcze bardziej będziesz tego chciał. Do tego jest dosyć zimno... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 (edytowany) Wsiadam i czekam wciąż załamany i przerażony. Spoglądam na innych sprawdzając co oni sądzą o tym... cholera... za jakie grzechy... za jakie grzechy mnie to spotkało. Edytowano Grudzień 22, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Strażnicy ponuro gapią się przed siebie. Night dalej cię tuli. DAJTA BUZI! CHCIEĆ BUZI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Dziwnie się czuje... czemu mam takie dziwne... uczucie pożądania czyjegoś uczucia? - spytałem się Twi spoglądając jak ona reaguje na moją sytuację. Z tego co na razie widziałem, to ona najmniej się przejmuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Zmieniłeś się w Podmieńca... Podmieńce żywią się miłością - powiedziała smutno. Jest bardzo smutna. Night wciąż płacze. Dajta buzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Bo... mam takie pragnienie teraz... zaraz... Podmieńce? Wy te stwory... znacie? - spytałem się zaskoczony, lecz wciąż słaby. Spoglądam na Rarity. - Ile ja byłem "Przemieniany"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Dwa tygodnie... - powiedziała smutno. - Tak... Raz napadły na Canterlot podczas ślubu księżniczki Cadance i mojego brata - powiedziała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Rozumiem. Nie wiem czy będę już mógł tobie służyć... może lepiej będzie, jak odejdę gdzieś... ale dzięki za ratunek - powiedziałem spoglądając na nie załamany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Możesz zostać. Zamieszkasz u siebie, a ktoś z tobą by ci pomagać - powiedziała Twilight. - No i... "Karmić". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Nie chcę was nastawiać. Z tego co mówiłaś, podmieńce zaatakowały Canterlot, więc moja postać będzie niepożądana... to co powiedziałem to najlepsza opcja... przykro mi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Nie pozwolę - powiedziała Night. Dalej cię tuli. Buzi? Bardzo chcesz buzi... Jesteś bardzo głodny buzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Night... zrozum. Nie chcę znów się tak czuć, nie chce też być zamknięty. To jedyna słuszna opcja... błagam... dajcie mi odejść... - powiedziałem spoglądając na nich załamanych i sprawdzając ich reakcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - To też niebezpieczne dla ciebie. Możesz umrzeć z głodu - powiedziała Twilight. BUZIIIIII! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Jakoś sobie poradzę... - powiedziałem wyraźnie głodny... - Nie chcę zniszczyć wam życia. Moja przysięga mówiła "Że będę bronił dobre imię księżniczki, nad swoje życie" i to zamierzam zrobić - powiedziałem słabszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Jako strażnikowi daję ci rozkaz byś nie odchodził - powiedziała. Lecicie wysoko. Może powiesz, że jesteś głodny? Raczej ci w brzuchu nie zaburczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Księżniczko... proszę... - powiedziałem już słaby bardzoł. - G... gło... - zaczynam ściskać się za brzuch... cholera... głodny... nie mam... siły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Nagle Night cię pocałowała. Taki długi pocałunek... Pełen uczucia. Zaraz poczułeś jak wracają ci siły. Awwwww... Nawet cieplej się zrobiło... Zarumieniła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Powoli się uspokajam... - Dz... dziękuje... - powiedziałem. Resztę podróży spędzam w ciszy, załamany, skulony i przerażony. Co takiego zrobiłem, że mnie tak pokarało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Night dalej cię tuli. Co dziwne, czujesz, że to nie przez twój głód cię pocałowała. Hmmm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Tak czy siak... nie chcę kolidować w ich życia... nie chcę im zniszczyć reputacji. Będę musiał to zrobić. Jakoś znajdę sposób na przeżycie głodu. Ale tak czy siak, będę musiał odejść. Czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Jest ciemno a ty zmęczony. Jeszcze lecicie. Zauważyłeś, że Night zasnęła, tuląc cię i przyciskając do siebie. Awwwww... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts