KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Zbyt dużo się stało... nie zasną przez jakiś czas. Ale i tak będę się starał zasnąć... boje się... będę musiał się nauczyć jak żyć teraz... a potem odejdę... zniszczyłbym ich życie tylko. Wiem to... bo kto by polubił na pierwszy rzut oka, coś takiego jak ja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Zasnąłeś bez snów. Gdy się obudziłeś... Leżałeś w łóżku... W sypialni Twilight... A obok ciebie śpi Night, wciąż cię mocno tuląc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Ja, załamany wstaję i idę do biblioteki przekazać Silkowi co się stało. jednocześnie proszę o książkę która by mi wyjaśniła co potrafię... proszę go o to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Kiwnął głową. Jest smutny. Dał ci książkę o Podmieńcach. Słuchają królowej, latają, używają magii... Zmieniają kształt? Możesz zmieniać się w kuce i inne stwory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Więc staram się nauczyć jak można używać tych umiejętności... mam nadzieje, że szybko z tym się uwinę. Błagam... muszę to zrobić... dla dobra Twilight, Rarity... Night... wszystkich... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Uczysz się... Uczysz...Po jakimś czasie byłeś zmęczony i głodny. Ale zaczynasz umieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Więc idę się posilić... i idę do ogrodów zmęczony... siedzę potem tak przygnębiony... chciałbym z kimś pogadać... najlepiej z całą trójką... ale wątpię by los mnie tak polubił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Tylko... Jak się posilisz? Ktoś musiałby cię pocałować... Twilight nie ma, a Night śpi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Więc jakoś próbuje złapać Rarity... nie złapać, że porwać, a ją zawołać czy cokolwiek. Heh... tak czy siak, jestem załamany i siedzę i czekam w ogrodzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Po jakimś czasie przyszła Rarcia wraz z zaspaną Night. Ta druga od razu cię przytuliła mocno. Hę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Powiedzcie mi. Co ja teraz zrobię? Nie mogę być Strażnikiem... bo co by pomyśleli by inni gdyby okazało się, że Księżniczka Twilight ma podmieńca za zaufanego strażnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Możesz zmienić formę... Gdy się nauczysz - powiedziała Rarcia. Poproś o buzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Ciekawe co by było gdyby obie mnie pocałowały. Albo trójka... hyhyhy. Dobrze wiedzieć, że mózg się chociaż nie zmienił... - Uczę się tego. Ale tak czy siak... będę się czuł inny. Powiedzcie mi zatem. Czym ja się zajmę? Strażnikiem już raczej nie mogę być - powiedziałem załamany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Nie musisz pracować... Możemy ci pomagać - powiedziała Rarcia. Pewno wtedy dostałbyś mega powera... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Ja się muszę czymś zajmować... inaczej będę po prostu szlajał się po zamku i czuł się niepotrzebny - powiedziałem spuszczając głowę. Czuje się, że zawiodłem księżniczkę... zawiodłem ją i to ostro... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Coś się wymyśli - powiedziała Rarcia. - Potrzebujesz czegoś? Night dalej milczy i cię tuli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - "Jedzenia" - powiedziałem spoglądając na obie. - Kochałem bycie strażnikiem. Chodzenie w olśniewającej zbroi... pilnowanie księżniczki... - westchnąłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Nie dokończyłeś. Znowu poczułeś pocałunek Night. Szybko poczułeś się jak ładowana bateria. Rarcia też ci dała całusa, ale wyraźnie ten Night był silniejszy. Mrrrr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Dzięki... - powiedziałem, po czym wstaję i idę z spuszczonym łbem do mojej dawnej szafki. Trzeba spakować rzeczy... bo już mi się nie przydadzą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Night idzie za tobą. Co z nią? Ciągle jest z tobą, "karmi cię"... Zaraz... Podmieńce żywią się miłością... A to znaczy, że jakieś byle jakie buzi nie zadziałałoby... Takie przyjacielskie też... Więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Domyślałem się od pewnego czasu. Tamten rumieniec, był zbyt długi. Więc biorę jakieś pudło i pakuje swoją zbroję do niego... z widocznym załamaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Wiesz... Jak się nauczysz zmieniać... To będziesz mógł dalej pracować tutaj - powiedziała. So sweet... Nagle zachciało ci się od niej buzi... Już nie z głodu... Dać też się zachciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - To nie to samo... - powiedziałem, kończąc pakować hełm... potem idę z nią gdzieś. Wpierw do Twilight... pukam i wchodzę do środka. Potem walę prosto z mostu, o mojej rezygnacji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Twilight powiedziała, że i tak cię nie wypuści z Ponyville bez towarzysza. Jest smutna. To gdzie teraz idziesz z Night? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Nie robię to dla siebie, Twilight. Tylko dla ciebie. Nie chcę byś straciła na pozycji, przez to, że masz Podmieńca w gronie zaufanych strażników. Mam nadzieje, że mnie rozumiesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts