Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Jestem księżniczką. Jeśli powiem, że ci ufam, to wszyscy będą musieli ci ufać - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Spoglądam na nią. - Na pewno? Jakoś wątpię... zwłaszcza po tym co tamte stwory nawyrabiały po Canterlot. Będą myśleli, że ty to ta cała jakaś Kryśa, czy Ryśia... nie pamiętam... a prawdziwa Twi, porwano... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Chrysalis nie potrafi czytać w myślach. Będę mogła odpowiadać na ppytania, których odpowiedzi tylko ja znam. Do tego są zaklęcia odsłaniające Chrysalis - powiedziała. Nie podda się. To pewne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Jaką dasz gwarancję, że nie zaczną się ze mnie śmiać, i nie zniszczę twojej reputacji? - spytałem się spoglądając na nią... Widać... że bardzo chce mnie przy sobie. Przypadek, I don't Think so. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Jestem księżniczką. Jeśli ja jestem po twojej stronie, Celestia i Luna również - powiedziała. Tupnęła. Koniec dyskusji, nie wygrasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Westchnąłem... z podziwem. - Widać, że naprawdę zależy ci na mnie na tej posadzie. Nikt nigdy prócz Rarity walczącej o moje przepuszczenie do następnej klasy i Night, się tak o mnie nie troszczył. Dziękuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Uśmiechnęła się do ciebie i wróciła do pisania na pergaminie. Chciałeś jeszcze gdzieś iść z Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Tak... potrzebuje dopingu przy nauce, zmiany kształtu. No... widać, że mózg się uspokoił co do Księżniczki i Rarity... szkoda, bo trochę to było fajne jak się wkurzałem na niego, jak przeskakiwał z klaczy na klacz... ale spoko, dostosuje się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Teraz się od tych pocałunków skupił na Night. Proponuje ci byście spędzili razem noc. Night siedzi i patrzy jak próbujesz się zmienić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Staram się zmienić w dawnego siebie... Dawaj, wiem, że dasz radę. Wiem co zmotywuje mózg. Mimo iż się skupił to... SKUP SIĘ INACZEJ NIE ZOBACZYSZ JUŻ ŚPIĄCEJ KSIĘŻNICZKI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Mimowolnie zamiast "śpiącej" wkleił "nagiej"... Od razu pykło i byłeś pegazem. Taki dawny ty. Do tego jednocześnie nauczyłeś się zmieniać w ręcznik. Zmienisz się w ręcznik Twilight... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Od kiedy ręczniki są żyjące? A nie ważne. Przydatna umiejętność... hyhyhy. Dobra... zboczony się zrobiłem. Podchodzę do Night i ją całuje. - Dzięki, skarbie - powiedziałem. Reakcja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Zaskoczenie i czerwona jak burak. A musk zareagował, że możesz się zmienić w ręcznik Night. Jak będzie się myć, będzie się tobą wycierać wszędzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Hyhyhy... może skorzystam. - Och... wybacz - powiedziałem zostając w kuczej formie. Tak czy siak idę spowrotem zaprowadzić te rzeczy. Może jak inni zaakceptują mnie jako podmieńca... to zostanę w tej formie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Pwoli robi się późno. No to kolacja. A co potem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Nocna zmiana. Bo chyba jako podmieniec, wolniej się męczę. Tak czy siak... spróbujemy te możliwości zmiany w ręcznik. Tak... ryzykuje na tyle. Najprawdopodobniej skończę na stryczku, ale jak co zawsze mogę zwalić na mutację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Pierwsza w łazience Twilight. Niezłe masz widoki. Wzięła cię... I wytarła się cała do sucha. Nawet tam, gdzie nie powinieneś dotykać... To zmieniasz kolor i zostajesz na Night, czy raczej nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Hyhyhyhyhy... więc po cichutku wychodze i idę do Night. Czuje się tak dziwnie... jak by jakaś Zboczona Siła mną kierowała. Tak czy siak idę do Night jako JEJ RĘCZNIK! POTEM DO RARITY! A POTEM DO INNYCH KLACZY W EQUESTRI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Wytarła się tobą... A może jednak spędzisz noc z Night? Taką łóżkową? Musk chcieć tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Więc idę do niej... bo powinna już mieć dom. I pytam się czy mógłbym spędzić u niej noc. Mając na myśli, że wychodzę, to że wyskakuje przez okno, okrążam dom i pukam do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Z chęcią się zgodziła. Przytuliła cię i poszła się położyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Więc sprawdzam gdzie ja zostanę ulokowany, no chyba, że też będzie chciała wspólną noc... znaczy razem w jednym, ale bez wiadomo czego. Sprawdzam co knuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Raczej nie ma miejsca gdzie indziej, więc śpisz razem z nią. Ale mózg na wyrażenie "bez wiadomo czego" zrobił smutne oooooooooooo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Więc kładę się i ją obejmuje. Z drugiej strony jeszcze jedna klacz, a trzecia karmi mnie winogornami i już kurwa czuje się jak prawdziwy władca. LIKE A BOSS. Ale żarty na bok. Obejmuje ją kładąc się koło niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Patrzy na ciebie z uśmiechem. Do obrazka dodaj jeszcze bachorka lub dwa. Dała ci jeszcze buziaka i usnęła, wtulona w ciebie. Ale przez tego buziaka nie jesteś śpiący. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts