KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Dzięki kurwa... więc siedzę, do czasu, aż nie będę śpiący. Na wszelki wypadek wracam do "Podstawowej" czyli podmieńca. Formy. Może dzięki temu zasnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 W tym czasie zdążyłeś się nagapić na Night... I zachciało ci się bardzo brzydko spędzić z nią noc. Bardzo ci się chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Jeszcze za wcześnie. Wtulam się w nią i zasypiam w postaci podmieńca. Teraz będę jadł miłość... Ciekawe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Obudziłeś się dalej w nią wtulony. I głodny. A ona jeszcze śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Więc czekam, aż się obudzi, wciąż ją tuląc. Coś mam przeczucie, że gdyby nie ona, to bym tam stracił rozum. Bo to pewnie mnie czekało, gdyby mnie nie uwolnili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Po jakimś czasie otworzyła oko. Uśmiechnęła się do ciebie. Jeeeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Buzi... - Dzień dobry - powiedziałem z uśmiechem i ją bardziej tulę. - Dzięki, że po mnie przyszliście - dodałem po chwili spoglądając na nią z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Przytuliła cię mocno i pocałowała. Od razu cię rozbudziło i dodało ci sił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Odwzajemniam. Następnie wstaje. - Wiesz... jakoś się nie krępuje tego ciała... w ogóle... widzę parę możliwości. Nie będę już tak ślinił talerza - powiedziałem chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Zachichotała. Jaka romantyczna chwila... Poranek w łóżeczku... Też wstała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Więc może ja zrobię ci śniadanie - powiedziałem. Jeśli pozwoli, to z nią zostanę w jej domu... bo z chmury nie będę mógł skorzystać. BO NIE PEGAZ JESTEM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Ale skrzydełka masz... Tylko latać na nich się trzeba nauczyć. Kiwnęła głową z uśmiechem i dała ci jeszcze buzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Więc mogę zgrubnąć od nadmiaru miłości. Zobaczymy. Idę do kuchni i sprawdzam czy coś jeszcze pamiętam z gotowania. Na początek tosty z serem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Dobrze ci wyszły. Mniam, szkoda, że ty nie chcesz już jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Ale mogę jeść... tylko nie wiem czy będę to trawił. Tak czy siak... podchodzę do lustra i spoglądam się cały, jak wyglądam itp. Muszę zobaczyć jak seksowny lub brzydki się stałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Jesteś identyk jak tamte stwory. Ale sylwetka twoja. Po paru minutach umyta Night weszła do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Więc może ja lepiej też pójdę się umyć. Następnie całuje Night i idę do pracy... w kamuflażu. Kiedy wejdę do zamku to spowrotem jak podmieniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Nie zdziwili się tym. A Silk u siebie, księżniczka też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Więc idę po pancerz, mówię Silkowi cześć, a następnie idę do Księżniczki. Ciekawe czy mam już tą dziurę w hełmie czy nie. Tak czy siak jak nie mam to moja postać, a jak mam to normalnie po podmieńczemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Masz, spokojnie. No to załatwione wszystko. Po chwili byłeś u księżniczki w sypialniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Więc w postaci Podmieńca. Lecz wciąż smutny, bo mogę zapomnieć o Private Guard. - Cześć - powiedziałem podchodząc do niej przygnębiony. Heh... myślałem, kiedyś, że mogłem coś takiego dostać... myliłem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Witaj, co cię do mnie sprowadza? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - No... mówiłaś, że mam jeszczę pracę... więc przyszedłem do niej. No chyba, że się mylę - powiedziałem spoglądając na nią lekko zaskoczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Oczywiście, że masz... - powiedziała i z uśmiechem podała ci pergamin. Co to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Co to? - spytąłem się zdziwiony i zaczynam go czytać. Nie mózgu... to nie list miłosny. Choć... trochę bym się cieszył. Nie patrz na mnie, jestem podmieńcem, muszę mieć dużo miłości hyhyhy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts