KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Czyżby mnie tamten całus od Night pobudził? Bo kurwa jakoś głodu nie czuje. Dobra tak czy siak spoglądam na Twilight i przechylam głową... - Zaraz... czy ty się na to... zgadzasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Tak jakby - powiedziała. Jeść ci się nie chce, ale z chęcią byś jakoś noc z Twilight spędził... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Aha... tak kurwa, z chęcią... ale nie, bo ona pewnie powie "Nadużywasz Przywilejów". Więc uśmiecham się do Twilight. - Dzięki. Obiecuje, że nie pożałujesz swojego wyboru mnie na strażnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Kiwnęła głową i przymknęła oczy. A mózg na to: buuuuu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Więc siadam na krzesełku... i bez BUUU bo nie dokończyłem. Czekam, aż będzie 100% pewności że śpi, a wtedy deklikatnie wchodzę do łóżka i kładę się. Następnie zasypiam. Masz pełną swobodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Oczywiście śniły ci się nocki z Twi. Gdy się obudziłeś, tuliłeś Twilight mocno. Jest szósta rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Dzięki... udaje, że śpię... bo jakoś tak miło, że nie mam ochoty wstawać. Udaje sen... NAJLEPIEJ JAK POTRAFIĘ! Proszę, niech uwierzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Obudziła się. Zaskoczona tobą tulącym ją tak, że wstać nie może. - Emmm... Wing? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Powoli się "budzę" i spoglądam na nią zaspany... po chwili kompletnie wystraszony, wyskakuje z łóżka - WYBACZ! NIE MAM POJĘCIA JAK TO SIĘ STAŁO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Spojrzała na ciebie też zaskoczona, potem wyszła z łóżka. - Emmm... Nic się nie stało - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Spoglądam na nią... z niedowierzaniem. Masz kurwa szczęście mózgu... nie dostaniesz lania. - N... naprawdę? - spytałem się zaskoczony. Ale... To dobrze... JESTEM KURWA FARCIARSKI GOŚĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Nic się nie stało, więc nie ma co się denerwować - powiedziała. Księżniczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Więc uspokajam się. - Dobrze... więc wszystko dobrze... trochę głodny jestem... co zamierzasz dzisiaj robić? - spytałem się spoglądając w jej oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Dzisiaj pewnie najpierw podpiszę dokumenty, a potem poczytam - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Dobrze. Mówiłaś, że gdzieś jutro jedziesz? Można wiedzieć, gdzie? BO skoro mam cię ochraniać, to muszę wiedzieć w jakie to rejony jedziesz - spytałem się, powoli się czerwieniąc w jej kierunku... zaczyna się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Albo do gryfów albo na Manehatten - powiedziała, spoglądając na gafik. Nie zauważyła rumieńca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 ... który mi nie zejdzie. - Do gryfów to trochę ryzykownie. Ale i tak lepiej niż spotkanie Blueblooda w Manehattanie, bo z tego co czytałem przed porwaniem, kiedy tak tu z tobą siedziałem... to on lubi bywać w tamtych okolicach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Kiwnęła. Następnie wzięła szczotkę i się czesać poszła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Dobra... ja wykorzystam chwilę kiedy będzie jeść razem z innymi, i idę do Night poinformować ją, o tym, że jutro jadę z księżniczką bo jestem PRIVATEN GUARDIANEN! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Pogratulowała szybkim buziakiem i hugiem. Za mało. Głodny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 - Można by tak "Śniadanko" Takie obfite? - spytałem się. Dla pewności przejmuje pierwszy inicjatywę... głodny... bardzo... BARDZO GŁODNY! Ciekawe czy jest coś jak Miłość w Tubce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Zachichotała i pocałowała cię jeszcze raz. Duży głód. A jej całusy są jak danio na małego głoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Spoglądam na nią z pożądaniem... i głodem... - Wiesz... jest inna metoda na pożywienie się... chyba... - powiedziałem lekko zakłopotany... ale głód wygrywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Zarumieniła się mocno. Masz ochotę po prostu się na nią rzucić. DAJTA JEŚĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Spoglądam na nią. - Więc? Inaczej przez parę godzin siedzimy i się całujemy - powiedziałem spoglądając na nią zachęcająco. DAWAĆ ŻARCIE! CHCE ŻARCIA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts