KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 To pewnie jest sprawka jakiejś grupy zorganizowanej, albo złodziej był zdolnym jednorożcem. Idę szukać, jakichkolwiek wskazówek... muszę dowiedzieć się kto taki cwany jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Dziury w oknach wyglądają na wypalone, a do tego zniknęły tylko klejnoty. Złoto i srebro zostały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Klejnoty... można myśleć, że robota Psów Diamentowych, lecz po pierwsze one za bardzo do ognia się nie zbliżają ani nie zbliżają się do miasta, przez jedną z Klaczy... nie wiem którą, nie słuchałem uważnie, w pace wtedy byłem... tak czy siak, szukam dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Zaraz.. Ogniste, lubi klejnoty... To nie smoki przypadkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 W sumie... przepalenie nawet pasuje, lecz dużego smoka by Ponyville zauważyłoby... musi to być mniejszej postury smok... muszę tylko to jakoś udowodnić... Może to mi starczy, ale poszukam jeszcze czegoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Poszukałeś dookoła Ponyville. Znalazłeś sporą norę w ziemi. Bardzo głęboką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Dobra... Idę znaleźć jakieś światło czy coś podobnego a następnie wchodzę do środka. Muszę złapać przestępce/przestępców. Ciekawe jak długi jest tunel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Długi i kręty. Wziąłeś pochodnię. Po paru chwilach zobaczyłeś grotę z gniazdem z klejnotów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Sprawdzam czy są tu jakieś drogi. Potem jakoś staram się zapamiętać drogę i sprawdzam czy te klejnoty pasują do opisu ukradzionych. Jak tak, to lecę po straż i pokazuje im to miesce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Zobaczyłeś masę maleńkich smoczków. Strażnicy gdy im powiedziałeś, ruszyli tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Idę zobaczyć wynik. Mam nadzieje, że dobrą grotę znalazłem... tak czy siak, jeśli to one, muszą wrócić do właścicieli, czyli sklepów. Czekam na to co się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Jutro sklepy otworzą się ponowniee, a ty dostałeś kilka klejnotów z ich gniazda ale nie ze sklepu. Nieźle zarobiłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Podchodzę do strażników. - To teraz przyjmiecie mnie do straży? Chyba już udowodniłem, że potrafię znaleźć przestępce - powiedziałem czekając na ich opinię. Jak nie to mogę pokazać na co mnie stać jeśli chodzi o walkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Pozwolili na próbę. Ale i tak musisz złożyć przysięgę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Powiedźcie tylko komu, a mogę nawet teraz ją złożyć - powiedziałem pewny siebie. No... może to sprawi, że ludzie przestaną mnie wkurzać... i może ta Biała suka którą wcześniej uznawałem za przyjaciółkę, wreszcie przejrzy na oczy... a pomyśleć, że się w niej kochałem... teraz to już nic... uciekło jak moja dawna osobowość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Złożyłeś. Zaczynasz jutro. Sporo masz już kasy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Więc sprawdzam czy dostanę miejsce w koszarach itp. Tak czy siak idę wszystko przenieść do swojego nowego miejsca zamieszkania jeśli dostanę własne łóżko. Rzekomo "Młoda Księżniczka" ma STRASZNIE MAŁO strażników... prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2014 Bardzo mało. Dostałeś i przeniosłeś rzeczy. Robi się ciemno i zaczyna padać. Chmurka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Dobra... więc wystawiam chmurkę w jakimś miejscu gdzie nie skoliduje zamku. Następnie idę się przygotować do snu, i kładę się na... łóżku... własnym... łóżku. BTW jak wyglądają Koszary. Typowe czy jednak Młoda Księżniczka myśli o żołdakach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Są łóżka pojedyncze, są przy nich skrzynki na rzeczy osobiste, jest łazienka, a także kuchnia dla strażników. Jeśli są głodni, nie muszą czekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Zajebiście... więc wkładam swoje rzeczy do skrzyni i sprawdzam co dostałem... jaki ekwipunek... co chyba będę do pilnowania ulic, a nie pałacu... no chyba że się mylę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Srebrna zbroja, wysadzana ametystami. Do tego ametystowa włócznia. Pegazi ekwipunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Nom... sprawdzam która godzina... NA ZEGARZE ŚCIENNYM! Poza tym sprawdzam ile ogólnie tu jest strażników na cały zamek... mało łóżek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) Na zamek jest czterech, dwóch towarzyszy księżniczce, a dwóch kolejnych prowadzi rydwan. Poza tym zajęciem jeszcze dołączają do eskorty, gdy księżniczka wychodzi na miasto. Jest około osiemnastej. Edytowano Grudzień 9, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Pewnie niekomfortowo się czuje... tak czy siak idę pozwiedzać zamek... muszę wiedzieć co jest gdzie, gdyż chyba mam go pilnować. No... to do dzieła drodzy mili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts