KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 You Kidding, Right? Trochę żywszy idę za nią i też sobie coś pojem... by poczuć, że mam żołądek. TOST Z SEREM! I soczek do popitki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Ale im więcej energii tym lepiej. To wszystko się kumuluje, dłużej będziesz bez jedzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 "Twi, choć się bzykać, dzięki temu będę długo bez jedzenia" Serio mam coś takiego powiedzięć? I tak już ma do mnie mieszane uczucia przez: Pobudkę razem i Tamto zbliżenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Tę, może. .. Ale musk nie daje za wygraną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 To se kurwa idź do wyobraźni i tam się z nią pobaw. Ja jem swojego tosta i spoglądam ukradkiem na nią. Dzięki mózgowi, coś teraz mogę do niej czuć... dziękuje kurwa bardzo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Zjadła i poszła coś napisać. Możesz robić właściwie wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Wiem... Hyhyhy... ale bez jej zgody to dupa wartę. Tak czy siak po zjedzeniu towarzyszę jej przy najmniejszej czynności. Tak czy siak sprawdzam czy są jakieś umówionę spotkania do księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Aktualnie brak. No to na razie wolne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Więc idę do Silka... spędzę trochę z nim czasu... pogadam sobie, a potem do księżniczki dokończyć wartę. Ach... więc wszystko będzie zajebiście... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 Nom... Tylko nie zapominaj o Night. I o tym, że ten power nie będzie trwał wiecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Więc po zakończonej warcie idę do domu Night... gdzie chyba teraz mieszkam... i powoli się pakuje. Na wypadek robię też trochę żarcia dla niej by nie musiała jeść swoich "specjałów" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Smutno jej trochu, że jedziesz, ale rozumie. Ugotowane, spakowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Obejmuje i całuje. - Spokojnie, kochanie. Wrócę zanim się obejrzysz - powiedziałem i idę zrobić kolacje mojej słodkiej pegazicy. Następnie podaje do salonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Zarumieniona zjadła, a potem dała buzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Uśmiecham się do niej i siadam na łóżku. - Chce ci podziękować, że wtedy po mnie przyszliście. Myślałem, że tam zostanę na zawsze - powiedziałem spoglądając na ną z wdzięcznością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 - Nie ma za co - powiedziała i cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Kładziemy się w łóżku. Obejmuje ją tak, że całym ciałem do niej przylegam. - Cieszę się, że jesteś ze mną... jestem ci wdzięczny - powiedziałem spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Zarumieniła się. Dała ci buzi w odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Też zaczynam ją namiętnie całować. - Kocham cię, Night - powiedziałem i pocałowałem ją w nosek. Wychodzę na prostą... a miesiąc temu byłem jeszcze Warczącym na wszystko bezdomnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 - Ja ciebie też... - powiedziała cicho i odwzajemnia. Chcesz zjeść, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Więc powoli zaczynam posiłek, nie zapominając o czułości z mojej strony oczywiście. Po "zjedzeniu" rozkładam się na łóżku i obejmując Night zasypiam i staram się obudzić tak bym zdążył na karocę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 Zdążyłeś. Night jeszcze spała gdy wychodziłeś. Wkrótce siedziałeś obok Twilight w rydwanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Więc upewniwszy się, że zostawiłem list i całus na jej policzku. Rozsiadam się w rydwanie i sprawdzam czy ktoś inny jeszcze z nami leci, czy tylko ja i Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2014 I rydwanowi. Tylko tyle was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Plus pegazy które go prowadzą. Spoglądam na Księżniczkę. - Ile tam zabawimy? - spytałem się patrząc w jej cudne... znaczy, patrząc w jej oczy. No... te dni, sam na sam z księżniczką... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts