Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) W lewj części na parterze jest gigantyczna biblioteka. Na piętrze wchodzi się na jej balkon. Po prawej są pomieszczenia dla służby. Na przedzie są komnaty księżniczki, z których można szybko przejść do ogrodów. Edytowano Grudzień 9, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Nice Castle. Dobrze, więc idę zobaczyć jaką ja mam posadę, Co mam pilnować i co mam patrolować. będzie ciekawie nie ma co. Przynajmniej mam łóżko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Ty akurat jako nowicjusz pilnujesz książek. Tylko uważaj, żeby z półek nie zwiały! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 HA HA, bardzo śmieszne. Mam expa, bo nie raz pomagałem w bibliotece... poza tym znam się trochę na stylizacji... NIE PATRZCIE SIĘ NA MNIE TAK! PRZECIEŻ TAMTA BIAŁA ZDRADZIECKA GLIZDA CHCIAŁA BYĆ PROJEKTANTKĄ I JUŻ MIAŁA SPOREGO EXPA... nie zapomnę tej czapki. Mimo iż ona... ta zdradziecka... wiadomo co... dała, to i tak jedyny prezent jaki dostałem... do czasu tej chmurki od klaczy. Poza tym w zimne dni nieźle ociepla głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Polazłeś do biblioteki. Sparkle jest w Canterlot. To sobie popilnuj... Zauważyłeś, że grzbiety niektórych książek błyszczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 No nieźle... więc chodzę pomiędzy półkami pilnując czy nikt nie ukradnie Drogocennych Książek... więc, powaga na 100% i pilnujemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Eeeee... Książka się ruszyła. Zobaczyłeś jak wypadła z regału, a z papieru uformowały się małe nóżki. Pobiegły baśnie Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 KURWA! Staram się ją złapać i odłożyć na miejsce nie ruszając ugrupowania książek. Proszę by udało mi się ją złapać... inaczej będzie BARDZO źle. Nie chce zawalić pierwszego dnia w robocie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Ledwie upchnąłeś ją na miejsce, już jakaś spadła z góry i pobiegła do wyjścia, gubiąc zakładki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 KURWA KURWA KURWA!!! Łapię i odkładam na miejsce. Jak to misja dla nowicjusza to kurwa się nie dziwę że tu mało straży jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Zobaczyłeś jak wielkie tomisko zeskoczyło z podestu i wywaliło się na podłodze. Usłyszałeś z góry śmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Spoglądam na górę sprawdzić winowajcę... ja kurwa zabiłbym tego ciula który się tak ze mną droczy... ale nie mam czasu. Łapię jakoś książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Srebrzysty wilczek siedzi na żyrandole i się śmieje. Książkalipsa! Udało ci się zamknąć drzwi na zasuwę od środka. Nie zwieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - EJ TY! ZŁAŹ TU NATYCHMIAST! - Wrzasnąłem. Następnie jakoś informuje resztę straży o tym co tu się dzieje i winowajcy. Ja kurwa złapie tego psa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Nie możesz się z nimi skontaktować, bo wypuścisz książki. Wilczek huśta się na żyrandolu, wciąż się śmiejąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Używam skrzydeł by go złapać. Szukam przy okazji jakiejś liny by go obezwładnić. Nie pozwolę tak mi psuć zadania... - MAŁY, ZŁAŚ TUTAJ, ALE JUŻ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Ten sobie zaczął ganiać roześmiany po balkonie. Książki otworzyły się i zaczęły latać. Tylko tomisko nie może się unieść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 JAK JA... nie... ignoruj go... zacznij w spokoju sprzątać i łapać z szybkością światła książki. Jak zobaczą, że się skupiam na tym bachorze to będzie problem, bo te książki są cenniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Mały spadł z balkonu, ale nie zwrócił na to uwagi, wciąż się śmieje. W końcu związałeś książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Odkładam je na prawowite miejsca... lecz mimo to... trochę zabawnę... - Ha ha, śmieszne młody. Jak masz na imię? - spytałem się, jeśli pozwoli odpowiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Silk - wydusił, śmiejąc się. Wait, to wilki gadają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) Nie dziwie się... - Ja jestem Feather Wing. Muszę, przyznać... nawet zabawne. Od dawna się nie śmiałem - powiedziałem powoli powiększając swój śmiech. 10 lat. Ostatni raz się śmiałem dzień przed porwaniem... wiadomo kogo. Edytowano Grudzień 9, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Kroniki Zakonu, tomy 1, 2, 3, 4, półka numer siedem - powiedział gdy się uspokoił. Cztery książki ukrywające się za drabinką, wróciły na półkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Eeee - Nie wiedziałem, że tak się da. Pierwszy dzień i już się czegoś nowego nauczyłem... jak długo tu jesteś? - spytałem. No... przynajmniej nie muszę znęcać się nad tymi książkami, wiążąc je by się nie ruszały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Nie pamiętam... Skrócona Historia Znanego Świata, pozycja czytająca, zakładka trzecia - powiedział. Tomiszcze ustawiło się na podeście i otworzyło na trzeciej zakładce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts