KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Więc biorę coś ostrego i biorę się za to. Więc po robocie idę na spacer, informując Night o tym... zobaczymy. Zobaczymy co nam los przyniesie. Ach... jak tu pięknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2015 Przeszliście się... Naprawdę ta rodzinka taka niepełna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 Więc spaceruje sobie spoglądając co jakiś czas wokół drogi podziwiając tutejsze widoki. Jestem tu 2 tygodnie, ale wciąż nie mogę uwierzyć jak tu pięknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 3, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2015 Nom, mega ładnie. Niedługo nadejdzie lato, więc będzie gorąco. Raczej zabierzcie się za naprawy, bo was ugotuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Nom. Tak jeszcze trochę sobie pospaceruje i wracam do domu. Będzie gorąco, to fakt, ale bez przesady. Dla mnie będzie przesrane w kuźni. Tak czy siak, dokańczam zwiedzanie i wracam do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 3, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2015 Raczej wracacie, bo jesteście razem. Wróciliście sobie. Co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Dobrze... więc idziemy do domu. Po powrocie całuje czule Night. - Wiesz... troszeczkę pusto w tym domu - powiedziałem do niej z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 3, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2015 kiwnęła głową. - Jest za duży dla naszej trójki... - powiedziała. Xylyn sobie śpi w twojej grzywie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Obejmuje ją. - No to, może go jakoś... zapełnimy? - spytałem się jej. Kocham ją i chciałbym pójść z nią o krok dalej. Naprawdę. Więc czekam na jej odpowiedź... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 3, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2015 Zarumieniła się. Odwzajemniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Całujemy się długo. - Uznam to za odpowiedź pozytywną - powiedziałem. Odkładam gdzieś Xylyn i idziemy zająć się SWOIMI sprawami. Tym razem bez zabezpieczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 3, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2015 Zdążyłeś się przy okazji najeść. Ty pełen energii, a Night zasnęła. Nie, nie zaśniesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Więc leciutko wstaje i idę sobie na taras. Pada deszcz? Jak tak, to siadam sobie na ganku i spoglądam na panoramę wioski. Ah... piękny widok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Na deszcz wszyscy poszli do domów. Więc jest cisza i spokój. Leje jak z cebra... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 A ja patrze... deszcz przynajmniej trochę oczyści powietrze. No... więc mi się udało. Sprawdzam która jest godzina, jeśli jeszcze nie zapadł wieczór to biorę kartkę i piszę do Twilight. "Hey" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Cisza. Pewno Twilight już śpi. Późno jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Więc powoli wstaje i szykuje się do wejścia do środka. Porobie coś bo pewnie teraz nie będę mógł zasnąć. Tak czy siak, czeka mnie długa noc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 A tu nagle w zimnie i deszczu zobaczyłeś jakiś kształt zbliżający się do waszego domu. Taki malutki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Staram się dostrzec co to za kształt jest. Ah... pewnie jakiś menel przychodzi. Tak czy siak, wpierw się upewnię czy to na prawdę "menel"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 To raczej na źrebaka wygląda... Albo bardzo niskiego kuca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Cholera... jeśli mam jakiś płaszcz albo coś podobnego to biorę go i podbiegam do niego. Zobaczmy jak ten źrebak... albo niski kuc, wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Ma jasnobrązową sierść i czarną grzywę. Ma na sobie niewielkie juki. Jest przemarznięta i przemoczona do suchej nitki. To może skutkować hipotermią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Więc prowadzę ją do środka. Następnie podaje jej ręcznik. - Co robisz o tej porze, poza domem? Leje tak mocno, że łatwo można dostać hipotermię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Raczej musiałeś ją nieść. Odddycha, ale nie reaguje na nic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Więc kładę ją na jakimś wolnym posłaniu i przykrywam ją tak by mogła się ocieplić. Wczesniej, ją wycieram. Następnie siadam nieopodal i czekam, aż się wybudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts