Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Zrób coś ciepłego do jedzenia. Mała ma dreszcze. Za ciepło to u was nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Więc robię coś do jedzenia, ciepłego i palę nieopodal w kominku. Jeszcze gorącej ziołowej herbaty. Następnie kładę je koło klaczy. Sprawdzam czy przytomna jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Raczej niebardzo. Ma niską temperaturę. Zrobiłeś makaronu i herbaty. A teraz tylko czekać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Więc czekam... spoglądając na nią ze współczuciem. Ciekawi mnie, co takiego tutaj robiła. Może jak przeszukam jej juki to się dowiem czegoś więcej o niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Czyli chcesz pogrzebać w prywatnych rzeczach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Tylko chce wiedzieć, bo z strony skąd przychodziła było pole Night. Upewnić się, czy są jakieś tutaj "świeżę" plony. Nie prędko się obudzi... mam czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Znalazłeś jakiś suchy chleb, jakieś strzępki materiału i kabanosy. Wait, what? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Kabanosy? Pewnie na jakieś dzikie stworzenia. Tak czy siak, odkładam juki, a następnie biorę swoją herbatę i popijam ją, czekając aż, klacz się obudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Po jakimś czasie się poruszyła i skuliła. Po chwili kichnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Spokojnie... leż - powiedziałem i po chwili wskazałem jej kopytem na talerz z jedzeniem i herbatę. Powinny być jeszcze gorące. Tak czy siak, jak zje i wypije to się jej pytam co robiła o tej porze tutaj... nie powinna być już w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Ma smocze oczy i zauważyłeś kły. Zjadła gorące jedzenie i skuliła się pod kocem. Cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Spokojnie... nie powiadomię straży - powiedziałem do niej. - Jak się domyślam, nie jesteś złodziejką, bo nie znalazłem w twoich jukach warzyw z farmy mojej kochanej żonki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Cisza. Po prostu skuliła się pod kocem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Długa cisza. - Dobrze. Nie musisz mówić nic, jak nie chcesz. Tylko mi chociaż powiedz, jak mam cię nazywać - powiedziałem dokańczając herbatkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Dalej cisza. Nic. Albo nie chce nic mówić, albo się ciebie boi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Bo jestem w postaci podmieńca...- Spokojnie, nie skrzywdzę cię. Prześpij się trochę, bo do rana nigdzie cię nie puszczę... nie w taką ulewę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Cisza. Gdzieś za oknem błysnęło. Night śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Więc czekam do rana, jeśli nie chce spać, to trudno, a jeśli śpi to nawet dobrze. Jak będzie już ranek, to przygotowuje śniadanie dla nas. Zapewne pierwsza wstanie Xylyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Ano. Wstała i zaraz zaczęła szukać jedzenia. Przepraszam, ciastek. I babeczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Zwracam jej uwagę na naszego gościa. Kiedy będzie procja gotowa, kładę ją koło klaczy. Następnie pytam Xylyn. - Co zamierzasz dzisiaj robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Pewnie dalej będę z Night zajmować się farmą - powiedziała. Widzi tą klaczkę. Która nic nie zjadła, ani nie wyszła spod koca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Idziemy na zewnątrz. Spoglądam na nią - Co o niej sądzisz? Przyszła w nocy w deszczu... kompletnie nic nie mówi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Jest dziwna... - powiedziała Xylyn. Night pewno zaraz się obudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Nie zareaguje ostro... nie jest taka. - Boi się... miała mało rzeczy w jukach, do tego młoda. Uciekła z domu - powiedziałem spoglądając na dom, co mógłbym jeszcze naprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Jeszcze można by urządzić resztę pokoi. I jakieś dekoracje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts