KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 To tutaj jest belka dla Xylyn i Night... jak ja zacznę dekorować, to dom wybuchnie. A z tego co Night mówi... że wystarczy by spojrzała na kuchnie, a już pożar jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 No fakt... Taka sytuacja. A Night już ci sposała listę potrzebnych rzeczy i poszła jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Przełamcie lody z klaczą. Niech chociaż zje - powiedziałem do Xyl i Night a potem idę po potrzebne rzeczy. Jeśli mam robotę dzisiaj, to po zamówieniu do domu rzeczy, idę do roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Dzisiaj wolne. Yay. No to zamówiłeś rzeczy, co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Idę do Lin-Szanga. Sam mówił, że za wiele nigdy nie robi, więc mogę chyba go odwiedzić. Jeśli zajęty to wracam do siebie. Ah... tak fajnie mi się tu żyje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Nie jest zajęty. Jak zwykle przywitał cię i zaproponował ryż i żeń-szeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Z uśmiechem akceptuje. Następnie pytam się jak tam sprawy się mają. Czyli spędzamy trochę wolnego czasu... jedząc ryż i pijąc ten napitek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Żeń -szeń to korzeń jadalny... Pogadaliście sobie, zjedliście... I spędziliście miło czas. Wyszedłeś po południu, bo jakaś sprawa była do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Więc się z nim żegnam i idę do domu. Ciekawe co stało się z tamtą klaczą. Może już poszła? Ech... na pewno. Albo Night zawiadomiła opiekę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Nie. Siedzi tam i uczy się od Xylyn robić gobeliny, bo Night pomyślała, że cudnie by było, gdyby wisiały na ścianie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Witam się ze wszystkimi. Podchodzę do Night. - Wiesz coś o niej? Czy była cisza całyczas? - spytałem się, całując Night na dzień dobry. Ah... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Night się zarumieniła. - Cały czas cisza... Nic nie mówi, nie daje żadnych znaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Boi się... trzeba ją jakoś przekonać, że nie zrobimy jej krzywdy - westchnąłem, potem spoglądam wiadomo gdzie... po SPECJALNYM posiłku. - Jak się czujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Dobrze... - powiedziała. Chyba niezręcznie się czuje, że tak patrzysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Całuje ją czule... - Cieszę się... sprawdzę, jak się ma Twi i sytuacja w Equestrii i spędzimy razem czas, dobrze? - spytałem się jej, tuląc ją. Następnie idę do łaźni i wchodząc do środka, biorąc Pędzelek, atrament i papier, piszę do Twi. "Witaj Twilight. Piszę, by sprawdzić co u was? Jak się masz ty i Rarity?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 "Na razie wszystko dobrze, Rarity tęskni. Pyta, co u ciebie." Night się zgodziła. Woda już się w łaźni gotuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 "Dobrze. Jak będziecie chciały, możecie tu przyjechać. Udupiłem się, więc mam ZA duży dom. W kowalstwie jestem lepszy, a i też trochę walki ćwiczę, by nie wyjść z wprawy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 "Z chęcią cię kiedyś odwiedzimy." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 "Jak tam sytuacja z Materi? Sądząc po reakcji Celesti, ona prędzej czy później wyśle tam swoich strażników. No chyba, że już to zrobiła" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 "Powiedziała, że dopóki one nie zaatakują Equestrii, nie poczyni żadnych kroków." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 "Patrz! Jednak ma jakiś tam rozsądek. A co do mnie? Dostałem ten spodziewany Szlaban Na Powrót?" napisałem i wysłałem. CELESTIA NIE ZAATAKOWAŁA! ŚWIĘTO KURWA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 "W twojej sprawie nic nie mówiła." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 "Rozumiem. Jak tam starania o ogiera? Zaczął cię zauważać? Jak co mogę ci pomóc w tym. Z tego co mówiłaś, to jest znakomita wręcz partia dla ciebie. Mi możesz wszystko powiedzieć" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 I cisza. Wiadomości się urwały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Chyba... przesadziłem. Czekam jeszcze trochę, a jak nie będzie wiadomości to piszę "Twilight?" Cholera... w sumie to trochę nie moja sprawa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts