Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 "Wybacz, muszę już iść, może potem popiszemy." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 "Jasne... przepraszam... " Wysłałem i wołam Night, że woda jest już gotowa. Potem do niej wchodzę, oczekując ją. Ach kurwa, przegiąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Weszła i wlazła do swojej balii. I znowu odprężenie w gorącej wodzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Obejmuje ją i całuje w policzek. Następnie zdaje jej "raport" o naszych przyjaciołach w Equestrii. - Jak idą pracę nad książką? Widoki pomagają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Kiwnęła głową z uśmiechem.Zanurzyła się po szyję w gorącej wodzie i przymknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Idę za jej przykładem, wciąż jednak jej nie wypuszczając. Spędzamy razem czas. Potem, sprawdzam jak idzie Klaczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Całkiem ładny gobelin przedstawiający kwiat wiśni... Nieźle jej i Xylyn idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Podchodzę do nich. - Ładny gobelin. Macie talent - powiedziałem do nich z uśmiechem. Jeśli znów cicha, to znaczy, że albo nie umie mówić, albo jestem tak brzydki, że na mój widok traci się zdolność mowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Cicho kiwnęła. Xylyn szepnęła ci, że dalej siedzi cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Podchodzę do sakiewki i wyciągam z niej kasę, tak by zostało w nich gdzieś tyle ile by starczyło jej na jakiś czas. Następnie daje to do innej sakwy i podchodzę do klacz, i kładę koło niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Po prostu odsunęła sakiewkę w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Spoglądam na nią zainteresowany. - Nie chcesz? Możesz odejść, nie trzymamy cię tu na siłę... - powiedziałem do niej trochę zaszokowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Nie mam, gdzie - odezwała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Ona gada!? Siadam koło niej. Spoglądam na Night i Xylyn... więc wybaczcie, jeśli wam się to nie spodoba. - Jeśli obiecasz nam pomóc... to masz gdzie się zatrzymać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Spojrzała na ciebie pytająco. Tak jak reszta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Spoglądam na Nich wszystkich. - Mamy dużo roboty tutaj jeszcze, pomoc się zawsze przyda. A to, że nie ma gdzie się podziać, to możemy jej dać wolny pokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 I zaraz cię tuliła z uśmiechem. Yay. Reszta się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Nie ma sprawy. Teraz powiedz mi, ile masz lat i na imię... - spytałem się trochę zaskoczony tym uściskiem. W jednej sekundzie się boi, a teraz tuli... zaskoczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Jestem Leena i mam 15 lat - powiedziała. Chyba trochę niska jak na jej wiek, ale niewiele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Jeszcze dziecko... - Dobrze... - machnąłem kopytem by poszła za mną. Pokazuje jej lekko ozdobiony pokój. - Przyniesiemy tu łóżko i będziesz tutaj miała własny kącik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Ucieszyła się. Potem wróciła do robienia gobelinu. Będą nowe ozdoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Ma talent. Leena to rzadko spotykane imię... w Equestrii. Może pochodzi stąd? Nie wiem. Tak czy siak ja idę do naprawiania murku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Wieczorem wszystko było załatwione, a Night dała ci Jedzenie byś coś zrobił na kolację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Więc popisuje się swoimi zdolnościami kucharskimi... starając się by nic nie wybuchło. Tak czy siak, po ugotowaniu zanoszę im jedzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Wszystko ładnie wygląda, zrobiłeś zupę. Zjedliście i do spania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts