KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Więc mówię Leenie dobranoc i z Xylyn i Night kładziemy się u nas. Gdzie tym razem się Xyl ułożyła? Po dowiedzeniu się... zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Na szafce pod kocem. Yay. No to zzzz... Rano była ładna pogoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Wstaje i się rozciągam... jeśli dzisiaj mam wolne to idę sobie na tarasik i oglądam okolicę. Jeśli robotę to do kuźni idę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Robota. Wróciłeś po południu z kasą i zastałeś dom udekorowany gobelinami przedstawiającymi kwiaty wiśni, drzewa... Wooow... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Wchodzę i odrazu mówię. - Znakomita robota... teraz mamy najlepszy dom w wiosce - powiedziałem i sprawdzam czy wciąż jest coś do naprawy. Jak nie, i jest już w pełni umeblowany, to zapraszam Lin-Shanga, b zobaczył efekt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Jeszcze tylko ta twoja dziura w łaźni. W lecie będzie z nią kiepsko, bo kąpać się w gorącej wodzie, gdy ściany by utrzymywały chłód... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Wymyśli się coś... choć jak się wyrówna te ściany to widoku odpowiedniego to mogą zostać. Można przecież regulować wodę jaką się tutaj leje. TO nie tak, że to gorące źródło... nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Ale to już jako tako tradycja, kąpać się we wrzątku. Wiesz, takie przyjemne gorąco... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Do czasu, aż będzie Lato. Może z Nomi wymyśle coś jak by można to usprawnić. Tak czy siak, idę do wioski po trochę owoców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Kupione... Nagle zobaczyłeś jak wielki topór przeleciał obok ciebie i wbił się w ziemię. Wszyscy zaczęli uciekać do domów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Nieopodal jest kuźnia więc "Podpierdalam" stamtąd katanę i spoglądam jaki to przeciwnik. Tak czy siak, będę z nim walczył. NIE UGNĘ SIĘ KURWA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 To jaszczur... Taki na dwóch nogach, w zbroi. Podniósł topór. Po chwili zza jakiegoś domu wyszedł drugi, w tunice, z laską w łapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Biorę katanę i podbiegam do nich. - Czego tu chcecie? - powiedziałem będąc gotowy do walki. Nie oddam im tej wioski... PO MOIM KURWA TRUPIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Jaszczur zasyczał na ciebie. Zza domów zaczęło wychodzić ich coraz więcej. Lepiej się wycofaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Nie... nigdy nie uciekam od walki... poza tym... jeśli będę polegać na szybkich ciosach i unikach... czyli tak jak zawsze... to pokonam ich. Więc... do dzieła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Nagle poczułeś jak powoli stajesz się głodny... I coraz słabszy... Wait, what? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Co się dzieje? Nie... pewnie złudzenie. ŚNIADANIE I OBIAD JADŁEM WIĘC NA PEWNO NIE GŁÓD! Pewnie jakoś ich magia na mnie działa... to tylko iluzja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 (edytowany) Zachwiałeś się. Jeść... To raczej nie wygląda na iluzję... Edytowano Styczeń 4, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 No to kurwa raczej nic nie osiągnę... chciałem dobrze, a wyszedłem na tchórza... teraz im już nie ucieknę, bo mnie łatwo złapią.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Usłyszałeś Xylyn. Głodny... I zaciemniło ci... Obudziłeś się tulony przez Night, w domu. Jesteś piekielnie głodny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Nie mam ochoty nic robić. Zrobiłem z siebie durnia na oczach wszystkich. PRZECIEŻ KURWA JADŁEM! NIE MOŻLIWE BYM TAK SZYBKO STAŁ SIĘ GŁODNY! Ale widać, jestem idiotą bo nie znam swojego ciała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Nigdy... Więcej... Tak... Się... Nie... Narażaj... - usłyszałeś jej szloch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Zrobiłem z siebie tylko debila i idiotę... w ogóle już nie podniosę miecza w ŻADNEJ sprawie... - powiedziałem wciąż leżąc bez humoru i patrząc w sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Wtuliła się w ciebie. - Przestań... Proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Siedzę cicho... co nie zmienia faktu, że nie zmienię zdania. Zostanę w kuźni na stałe. Nic mnie nie przekona do podniesienia miecza. UPOKORZYŁEM SIĘ NA OCZACH WSZYSTKICH! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts