Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Nikt nie patrzył, bo się kryli po domach. Więc nic się nie stało. Night się o ciebie martwiła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Nie zmienia to faktu, jak się teraz czuje... na 100% ktoś patrzył... zawsze muszę coś spierdolić. Jestem cieniasem który odpada już na początku walki... nie nadaje się do niczego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 I który przesadza strasznie... Xylyn leży na twoim brzuchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Nie przeszadzam... po prostu nienawidzę, że jestem do dupy w walce, nie ważne jakiej. Podniosę pewnie widelec, stanę się tak z dupy bardzo głodny i zemdleje. Dzięki bardzo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Nie zapominaj, że na tym świecie istnieje magia i nie zawsze wszystko musi wychodzić. Night dalej cię tuli, szlochając. Najadła się przez ciebie strachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Przecież było mówione, że to nie Iluzja. TO moja wina, jak debil wpakowałem się w armię wroga. MÓGŁBYM ich pokonać, bo kobolty nie są trudni. Zamiast tego udowodniłem, że jestem do dupy. Lekko ją obejmuje... z zniszczonym Honorrem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Tuli cię mocno. Więc co teraz? Nie spędzicie wieczności w sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Ja spędzę. Honoru już nie odzyskam, tak czy siak. Wciąż będę żyć, że świadomością, że nie nadaje się do jakiejkolwiek walki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Powoli za oknem robi się ciemno. Zobaczyłeś kogoś w drzwiach. Wasza znajda. Spojrzała na ciebie wystraszona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Sprawdzisz kto to kochanie? - spytałem się wciąż wpatrując się w sufit. Pewnie jakiś wieśniak by mnie wyśmiać... jestem do niczego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Przecie mówię, że wasza znajda... Ta klaczka deszczowa. Usiadła obok was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Westchnąłem tylko. Powoli zamykam oczy by się przespać... wiem, spałem już Tchórzowskim Snem, ale potrzebuje jeszcze snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Obudziłeś się o poranku. Przykryty kocykiem, na którym spała Xylyn. Reszty domowników nie było w pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Głaskam ją delikatnie. Po chwili wstaje i idę szukać Night, po śniadanie. Wciąż się czuje upokorzony, tak bardzo, że nie mam ochoty iść do roboty... ale nie byłbym wtedy sobą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Night śpi, oparta o biurko. Wszędzie pełno papieru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Całuje ją lekko. Następnie idę na taras zobaczyć, jak bardzo wioska jest uszkodzona po koboltach... nie zdziwię się, jeśli jej nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Jest, ale odbudowywana. Wasz dom prawie nietknięty. Chociaż tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Chociaż tyle... westchnąłem. Idę do Lin-Shanga przed robotą i pytam się jak poważne były uszkodzenia. Chciałem pomóc odpierając ich... ale tylko się ośmieszyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 Uszkodzenia były dosyć poważne. Było ich całkiem sporo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Wybacz... próbowałem im jakoś powstrzymać, lecz jedynie się wygłupiłem - powiedziałem do niego załamany. Plama na moim honorze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Nie szkodzi, nikt by nie dał rady - powiedział. No to już tak nie płacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Nawet nie zadałem ciosu, a już leżałem nieprzytomny, nie od ran... czuje się jak idiota... - powiedziałem załamany. Jestem do dupy... nigdy tego nie zmażę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Przynajmniej się nie poddałeś - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 - Ale czuje się jak głupiec. BO wyglądało to, że zemdlałem na widok ich wojsk... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 - Aż tak źle być nie mogło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts