KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 - Ledwo co wybiegłem, a już leżałem na ziemi nieprzytomny - powiedziałem do niego, udowadniając jaki ja jestem cienki w walce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 - Nie przesadzaj... - powiedział. Następnie poszedł, bo go zawołali z jakąś sprawą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Westchnąłem. Następnie idę na przechadzkę. Mam nadzieje, że nie wyskoczy jakiś kobolt bym znów nie zemdlał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Jest wszystko spokojnie i ok. Cisza i spokój. Tego ci było trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Więc siadam i spokojnie spędzam czas ze sobą sam by się uspokoić. Oczywiście, nie pozbędę się uczucia Stracenia Honoru, lecz mogę przestać użalać się... po uspokojeniu, idę do roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ogarnąłeś się. Dzisiaj wolne, bo Nomi pomaga z naprawami. Możesz jedynie gwoździe powykuwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Więc biorę się za to. Przynajmniej po raz pierwszy popracuje sam w kuźni. Może to pomoże mi ogarnąć się z tym. Więc kuje gwoździe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Zrobiłeś całą masę gwoździ. Zabrali się za naprawy, a ty wróciłeś do domu z pieniędzmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Już trochę bardziej rozweselony... ale mam plan. Sprawdzam czy mam jakiś czarny strój... coś co mnie zakamufluje w ciemności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Masz. Takie czarne wdzianko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Idę do Nomi i pytam się czy mogę porzyczyć jeden miecz. I jeśli ma to poproszę ją też o trochę "Wybuchowych cosiów" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Wybuchowych ci nie da, bo potrzebne, dała miecz. Zdziwiła się lekko. O wybuchowe możesz zapytać w kopalni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 - Odpłacę się Koboltom tak, że nie będą wiedziały co je trafiło... i nawet nie zobaczą - uśmiechnąłem się, zakładam katane i lecę do kopalni popytać się czy mają coś takiego na zbycie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Mają jedno. Reszta im potrzebna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Więc będę musiał znaleźć odpowiednie miejsce. Kobolty żyją pod ziemią. Więc znajdę słabe miejsce w ich grocie i będzie załatwione. Więc idę do domu i czekam do wieczora. Wtedy śpią... potem idę do ich domniemanej kryjówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Tylko gdzie? Nie może to być ani zbyt blisko, ani zbyt daleko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Najprawdopodobniej w górach. Tam gdzie są częste ataki Koboltów. Idę tam i szukam jaskini z szkieletami... nie żyjącymi oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Po jakimś czasie znalazłeś. Ale tam cimno... A ty nie znasz zaklęcia na światełko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Więc jakoś muszę sobie poradzić... muszę być w cieniu. Kobolty używają światła, więc jak co będę musiał uważać na światło. Poza tym... lubię mrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Wlazłeś w mrok. Po jakimś czasie zobaczyłeś jaszczura trzymającego pochodnię w jednej łapie, a w drugiej topór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Więc jakoś staje daleko od widoczności... byle by mnie nie zobaczył. Następnie idę dalej... staram się znaleźć ich siedzibę, a potem czuły punkt całego pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 To jest dosyć duża jaskinia z kamienną kolumną na samym środku. Ale sporo ich... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Znajduje jakąś bezpieczną drogę do tej kolumny... upewniam się też czy mam zapalnik. Zaatakowali moją wioskę, to teraz będą martwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Ale wszystko jest dobrze oświetlone, pełno jaszczurów... Jak zamieszasz się tam dostać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Bardzo prosto. Nie nadarmo jestem podmieńcem. Zmieniam się w jednego, i wciąż się staram tam zakraść. Jak mnie przyłapią to wezmą tylko za dziwaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts