KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 "Znakomicie. Uratowałem wioskę przed bandą Jaszczuro-podobnych stworzeń zwanych Koboltami. Wysadziłem ich siedzibę w drobny mak. Tęsknie za tobą..." napisałem i wysłałem... i się jebnąłem w twarz... ostatnie napisałem w stylu mojego zboczonego mózgu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 "Brawo Ja za tobą też." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Nawet emotikonkę narysowała. Jak sweet. Więc uśmiecham się... staram się ogarnąć jakoś zboczony mózg. "Mam nadzieje, że u was będzie wszystko dobrze. My się już tutaj rozbudowaliśmy tak, że Ty, Rarity i Fluttershy możecie przyjechać na wakacje jak chcecie. Spodoba wam tutaj się" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 "Pisałeś już Na pewno przyjedziemy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 "TO fajnie. Bo wiesz, trochę tak smutno bez was. A jak tam Silk i Materi? Wszystko z nimi dobrze?" napisałem i wysłałem. Więc przyjadą na wakacje... za parę miesięcy... zajebiście. Słyszysz mózgu? Będziesz mógł się zmieniać w Ręcznik Twilight do woli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Mózg: Yay! "Materi nie widuję, a Silk... Nie widzę go, więc skąd mam to wiedzieć?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 "Właśnie... sorka zapomniałem, że tylko ja w zamku go widziałem. Dobrze... ja już będę leciał spać, więc trzymaj się moja Księżniczko. Słodkich snów" napisałem... i pocałowałem list... głupi mózg. Następnie wysyłam go, wstydząc się za mój mózg... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 "Dobranoc, mój strażniku :* " Eeee... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 ... Nie skomentuje tego. Ale mam pomysł. Idę do Night i pytam się czy mógłbym jutro pojechać do PonyVille... będę ostrożny i będzie ze mną Xylyn więc będę miał oczy dookoła głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Zajęłoby ci to cały dzień na sam dojazd, więc nie. Nie ma mowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Spokojnie... dam sobie radę kochanie. Wrócę nim się obejrzysz. Poza tym... mam tam niedokończoną sprawę. Nikt nawet mnie nie zauważy, obiecuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Dalej nie chce się zgodzić. Czas do łaźni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Całuje ją czule - Co mam zrobić byś się zgodziła? - spytałem się. Mam tam sprawę do załatwienia i wolę być pewien, że nie zostanie ona zignorowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Obiecać, że będziesz unikać kłopotów... - powiedziała. Woda gotowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Całuje ją lekko - Będę uważać, moja najdroższa - powiedziałem do niej z uśmiechem i znajduje sobie jakieś zajęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Kiwnęła głową. Uśmiechnęła się. No to załatwione. Możesz jechać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Więc załatwiam sobie wolne w robocie, i razem z Xylyn bierzemy lekki bagaż. Jedziemy tam tylko na chwilkę, więc nie potrzeba półtony towaru. Następnie ruszamy w drogę, pożegnawszy się z przyjaciółmi i rodzinką tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Zabraliście to, co trzeba. No to w drogę... Tylko czym? Pociągów. Do Equestrii nie ma... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Polecimy. Jeśli mogę to zmieniam się w orła, one mogę długo lecieć bez odpoczynku. Jak Nimbaty, które niemal 90% życia spędzając w powietrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 No to lecicie sobie... Gdy dotarliście do Ponyville, byliście zmordowani. Wieczór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Z uśmiechem spoglądam na Zamek Twilight. - Nie ma to jak ojczyste strony - powiedziałem i zmieniam kształt na randomowego kuca. Następnie podchodzę pod zamek Twilight. Jakie są straże? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Dwa pegazy, które nie chcą cię wpuścić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 (edytowany) Jeśli to ci jak za mojej służby to pokazuje dowód, że to ja. Jak nie... to zakradam się pod balkon Twi i jakoś tam podlatuje w kształcie ptaka. Edytowano Styczeń 6, 2015 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Twilight wyszła właśnie z łazienki i położyła się do łóżka. Mrrrrr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Podkradam się do niej i szepcze do uszka - Śpij dobrze, moja księżniczko - powiedziałem do niej z uśmiechem. Sry Mózg... nie zmienisz się w jej ręcznik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts