Nightmare Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Podskoczyła. Zaraz wlepiła w ciebie spojrzenie. - Skąd ty tu?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Przyszedłem cię odwiedzić... nie jesteś zadowolona? - spytałem się jakby trochę zawiedziony. Hyhy... nie jestem zawiedziony... ale ją trochę podpuszczę by mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Eeeee... Ąaaaa... Eeeee... - wydusiła zaskoczona. Mieszkasz tak daleko, a tu materializujesz się koło jej łóżka jak rasowy zboczeniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 ... - Wybacz, jeśli cię zaskoczyłem... - powiedziałem cofając się do balkonu trochę zdołowany... i czerwony. - Może... lepiej pójdę już... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 A tu jeb, nagle cię tuli. Wooow... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Lekko zaskoczony, ale ją obejmuje. - Tęskniłem za tobą - powiedziałem. Potem się zaczyna pytać o tamten dopisek w liście ( :* ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Dalej cię tuli. Wyraźnie tęskniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Więc teraz się pytam. - W ostatnim liście, był jakiś znaczek do mnie na końcu - spytałem się zainteresowany i czekam na jej odpowiedź. Ja przypominam, że nie napisałem, tylko POCAŁOWAŁEM list... nie mogła tego wykryć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 - Wiesz, trochę dawno to było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 (edytowany) - Co nie zmienia faktu, że mnie zainteresował... - spytałem się z uśmiechem. Następnie ją obejmuje i spędzamy razem trochę czasu, jeśli może. Może mi się uda dowiedzieć tak po kryjomu kto jest tym Kimś dla niej. Edytowano Styczeń 7, 2015 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Nie piśnie ani słówka o nim. Nie ma szans. Poczytaliście trochę. Potem się zrobiło ciemno. Musi się położyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Spoglądam na nią. - Będę jeszcze jutrzejszy dzień, a potem rano idę spowrotem do Kraju Wiśni. Tylko gdzie ja będę nocował... może Rarity się zgodzi - powiedziałem, ale ostatnie zdanie raczej do mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 - Możesz tutaj - powiedziała szybko i się zarumieniła. Awwww... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Spoglądam na nią. - Ale... ja wolałbym tu być anonimowo, nie wiem czy ktoś cię budzi czy tym podobne - powiedziałem Też czerwony. No... nie spodziewałem się kurwa tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 - Nikt nie może mnie budzić, po prostu wchodząc. Pukają do drzwi i czekają na moją odpowiedź - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 - To dobrze - powiedziałem szykując sobie posłanie... spoglądam na nią z wdzięcznością. Juki odkładam na krzesło, albo do szafy by nikt nie widział jak tu sprzątaczka wejdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Uśmiechnęła się i podsunęła. No to będziesz spał obok księżniczki... Jak kiedyś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Więc nerwowo zarumieniony kładę się koło niej w postaci podmieńca. Xylyn się koło mnie położy, znając życie. Tak więc, mówiąc dobranoc... zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Zzzz... Obudziło cię pukanie służącej. - Eeee...? - odezwała się zarumieniona Twi. Nie musisz jej tak tulić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Cofam się z cichym Pisnięciem. Chowam się następnie pod łóżko by mogła Twilight spokojnie odpowiedzieć służącej. Kurwa... mózgu... BARDZO TĘSKNIŁEŚ za Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Twilight wróciła do pokoju z kanapkami. Jest zarumieniona i uśmiechnięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Widać cieszy się z moich odwiedzin. Biorę kanapkę jeśli są też i dla mnie i następnie jem i spędzam z nią czas. Następnie słucham co ma dzisiaj do roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Jeszcze dziś wieczorem masz być w domu, pamiętaj. Dzisiaj podpisywanie dokumentów. Super... Poczytaliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Przecież było ustalone, że jutro rano uciekam do domu. Tak czy siak... - Jak tam ogólnie się trzymasz? Skoro już Blueblood wie, że to była tylko podpucha z naszym "chodzeniem" to wrócił do gnębienia cię, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 "Jutro rano" było ustalone wczoraj. - Podsyła mi upominki i drobiazgi... Nic poza tym - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts