Nightmare Napisano Styczeń 8, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2015 Nie ma klaczy, za to jest Alfa ich stada. Spogląda na ciebie nieufnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Pytam się go gdzie jest Materi. Jeśli nie będzie jej przez jakiś czas jeszcze, to proszę by przekazał jej moje pozdrowienia, a potem idę do Rarity. Jeśli zaraz wróci, to czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 8, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2015 Materi jest w jaskini... Aha... Aha.. Tak... Zaraz... W ciąży? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Pytam się czy mogę ją odwiedzić. Nie zrobię jej krzywdy, jestem jej "przyjacielem", pomogłem jej kilka razy, więc chyba mam prawo do odwiedzin... nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 8, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2015 On powiedział, że lepiej byś tego nie widział. Uj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 - Mam mocne nerwy... spokojnie. Pomogłem wam i pomagać zamierzam dalej. Jeśli będziecie potrzebować, to wystarczy, że powiecie tej Żółtej klaczy pegaza. Ona poinformuje kogo trzeba a ja wam przyjdę pomóc. Mogę...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 8, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2015 Dalej uważa, że lepiej nie. I masz uważać na dzieciaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 - SPokojnie... będę ostrożny - powiedziałem i wchodzę do tam gdzie powinna leżeć Materi. No... widać, że zdążyła wrócić do "Powinności Natury" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 8, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2015 Dosłownie jest oblegana przez samice, którenie chcą nikogo wpuścić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 - MATERI! TO JA FEATHER WING! - krzyknąłem by mnie jakoś usłyszała. Powinny mnie przepuścić, jeśli ona im każe. Z tego co wiem, ona jest tutaj "Samicą Alfa"... chyba, że czegoś nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 8, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2015 I tak cię wygoniły. Won, klaczy się nie podgląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Podchodzę do Samca Alfa... poproszę o rozpiskę "godów" i proszę by przekazać Materi pozdrowienia, od Feather Winga i jak co może mnie odwiedzić w moim domu, jeśli zapragnie. -... Wasza rasa jest u mnie zawsze mile widziana. Jeśli będzie coś wam grozić, takiego, że nie będziecie mogli tutaj zostać... przylećcie do mnie. Na 100% wam pomogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 8, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2015 Kiwnął. Gody są raz do roku, na wiosnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Aha... więc żegnam go do następnego razu i idę do Rarity. Nie powinno być już ciemno. Po drodze. - Co do tych pocałunków... jak mam ci się odpłacić za tą "Nieprzyjemną Rzecz"? - spytałem się. Ona wie jak reaguje na Westchnięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 8, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2015 - Babeczki - odparła. To jej odpowiedź na wszystko. Po jakimś czasie dotarliście. Teraz robi się coraz ciemniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 - Zrobię ci nawet Gazylion... - powiedziałem do niej z uśmiechem. Przybieram postać randomowego ogiera i pukam do drzwi domu Rarity. Ciekawe czy otworzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 9, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2015 - Proszę - zawołała. Znowu pracuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 Więc wchodzę do środka i przybieram postać podmieńca. Podchodzę cicho i sprawdzam co robisz. Tak czy siak. - Jak zwykle zapracowana... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 9, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2015 - Z czegoś trzeba żyć - rzuciła. Robi suknie z rubinów i topazów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 Nie zareagowała na mój głos? Myślałem, że się bardziej ucieszy na mój widok... no... jak co widać się pomyliłem... czekam chwilę, na to co zrobi. Jeśli nic... to wychodzę, żegnając ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 9, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2015 Jak dokończyła ścieg, wstała i cię przytuliła mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 Odwzajemniam. - Tęskniłem za tobą, przyjaciółko - powiedziałem tuląc ją. Jak co robię trochę miejsca dla Xylyn... jej rasa lubi się tulić... charakter mają kota, misia i psa. Ale bez przesady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 9, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2015 Odstawiliście teletubisie. Dobra, wytulone, a Rarcia idzie przygotować herbatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 Więc z uśmiechem czekam na herbatę i popijając ją opowiadam jej o życiu w Krainie Wiśni, i o tym co ona robiła tutaj w międzyczasie. Uwielbiam jej herbatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 9, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2015 Bardzo jej się podoba, a Xylyn zżera ciastka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts