Nightmare Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 Też zarumieniona. No to orzełek leci, reszka zostaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Ja czerwony cofam się powoli i się jeszcze znając życie przewrócę. Tak czy siak, Głupio się śmiejąc staje na balkonie. - Będę... cię wyczekiwać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 Pomachała. Lećże, bo nigdy nie wrócisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Ja cały czerwony na twarzy, zmieniam się w orła i lecę. Po drodze informuje, Xylyn, że jak się zmęczy to może na mnie wylądować. Jakoś sobie dam radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 Lecicie... Po jakimś czasie zaburczało ci w brzuchu. Niezbyt mocno. Jesteście w połowie drogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Więc powoli przyśpieszam, mając nadzieje, że obejdzie się bez jakiś latających stworów, które zjadają Podmieńce. Tak czy siak przyśpieszam lot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 Dotarliście wczesnym wieczorem. Jesteś zmęczony i wygłodniały. Night was przywitała. Zaraz dostaniesz szału z głodu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 Podchodzę do niej i ją całuje.. - Tęskniłem... za tobą... - powiedziałem do niej z uśmiechem. Następnie całuje ją namiętniej. Głupio się czuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 Odwzajemniła z uśmiechem. - Ja za tobą też- powiedziała. No to idź zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Więc idziemy się Pożywić nim ładne tutaj z głodu. Kocham ją i chętnie z nią zostanę do końca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Nom... A dalej niewiadomo, czy specjalnego posiłku coś wyjdzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Coś czuje, że jak by wyszło, to by były to jakieś diabły wcielone. Tak czy siak po posiłku obejmuje Night. W sumie... fajna dieta. Miłość i jest git. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Nom. Ale ciekawie by było wtedy. Night ziewnęła, ty rozbudzony po jedzeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Więc leżę tuląc Night. Potem jeszcze Twi, Rarity i Shy przylecą i będzie totalny Playboy... że tak się wyrażę, za pozwoleniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Przepraszam bardzo, a od kiedy Shy? Czy ja o czymś nie wiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Przepraszam bardzo, są tu pandy. Takie słodkie i puchate. Shy dostanie cukrzycy. Poza tym muszę się jej odwdzięczyć za mój foch do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 No to do nich przyjedzie. Na bank. A teraz jest noc... Co porobisz gdy reszta śpi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Posiedzę i pozwolę by mózg robił to co robi najlepiej. Czyli przesyłał obrazy nie istniejącego i nie mającego żadnych szans związku między mną a Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Ty w łóżku z Twi i Night... Ty i Night opiekujący się dwójką maluchów... Ty i Twi opiekujący się inną dwójką maluchów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Nie wkurwiaj mnie. Nie mam nic do dzieci, ale czwórka to już przesada. Ale dalej nadsyłaj... chce widzieć jeszcze. Przyznaje... mam jakieś tam uczucie do Twilight, ale jestem już zobowiązany z Night, i Twi kocha kogoś innego. Więc nie mam szans. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Ale z Night są jakieś szanse na małe... I to nie takie małe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Wiem. Tak czy siak, jak by się los potoczył, to jestem szczęśliwy, że dał mi szansę do poprawienia sobie życia. Gdybym nie zwrócił tego naszyjnika... to bym nie poznał Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Gdyby nie wylądował w kontenerze... Jak on tam się znalazł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Nie mam bladego pojęcia... i jakoś nie mam ochoty się dowiadywać. Nie chcę zniszczyć swojego obecnego życia. Tak czy siak, spędzam resztę nocy na rozmyślaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Co byś zrobił, gdyby okazało się, że niedługo Night urodzi bliźniaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts