KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Straciłbym przytomność. PROSZĘ O JEDNO! NIE CHCE BLIŹNIAKÓW! Jedno przestanie płakać, zacznie sekundę później drugie. I na odwrót. Chcę jedno dziecko... córkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 A co by było, gdyby się okazało, że bliźniaki są bardzo prawdopodobne? Jest trzecia nad ranem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Zabiłbym cię. Bliźniaki be, jedynak dobry. NIE ZROBISZ MI TEGO PRAWDA?! BŁAGAM! ZROBIĘ CO ZECHCESZ! TYLKO NIE DAWAJ MI BLIŹNIAKÓW! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 A na to narrator ma jedną odpowiedź: Hueueue, zobaczymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Boje się... dla tego już pewnie kurwa nie zasnę. Tak czy siak, jednak spróbuje, jak nie to czekam... czekam... i czekam aż nadejdzie godzinna poranna bym zrobił śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Zrobiłeś makaron i szaszłyki. Powoli wstaje słońce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Więc jak zwykle budzę wszystkich i podaje im śniadanie. Cza się przyzwyczaić do tutejszych warunków... ja muszę tym bardziej, bo do roboty w kuźni idę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Night poszła do zielarza, a Xylyn z szaszłykiem usiadła przy wejściu do kuźni. Zbroje, mieszcze, siekiery... Narobiłeś się, zarobiłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Kiedy kuję mówię do Nomi. - Jak tam sprzedaż? Podskoczyła ostatnio? - spytałem się szefowej której siła przeraża, choć po sobie tak nie wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Kiwnęła. - Wszyscy postanowili się dozbroić - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 - Choć trochę pomogłem w tej sprawie. Większość Koboltów, jak nie całość, poszła razem z wybuchem. Więc na jakiś czas mamy z głowy te stworzenia. Tak czy siak, przydała by się tutaj lepiej zorganizowana Straż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 - Powoli się zrobi - powiedziała. Ty już możesz wracać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Posiedzę jeszcze. - Powoli... coś podobnego może zaatakować nawet jutro. Jeśli jest szansa, na powstrzymanie takich sytuacji, choć do minimum. Zgodzę się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Jeśli chodzi o uzbrojenie, to nie ma problemu, teraz są załatwiane formalności- powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 - Ciekawe kto będzie szefem tej zgrai. Dobrze, ja idę się przejść, bo już robotę skończyłem. No chyba, że mam ci pomóc. - spojrzałem na nią, stojąc koło drzwi. Jak chce to wracam i pomagam, a jak nie to idę do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Nie trzeba. Po powrocie do domu nagle hugnęła cię Night. Bardzo mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Spoglądam na nią - Coś się stało? - spytałem się przestraszony. Omal mi serce nie stanęło... gdybym był na służbie, to byłby problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Uśmiecha się szeroko i tuli cię mocno. Zielarz to taki lekarz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Spoglądam na nią... trochę wesoły i wystraszony. - Jaki wynik? - spytałem się z nadzieją, żeby był jedynak. BŁAGAM! ZROBIĘ WSZYSTKO BYLE JEDYNAK! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Przytuliła cię mocno i Kiwnęła głową. Na początku nie wiadomo ile. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Proszę tylko o jedno. - Więc... trzeba to uczcić, kochanie - powiedziałem do niej z uśmiechem a następnie długim pocałunkiem. Następnie spoglądam na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Kiwnęła ponownie i Odwzajemniła. No to czym? Raczej już nie specjalnym twoim posiłkiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Teraz będę musiał się inaczej z nią pożywiać. Tak czy siak, zorganizujemy randkę dziś wieczorem. BO jutro Twilight i reszta przylatuje. Informuje ją też o tym, że przylecą. Następnie idę planować. Wysokie wzgórze, z widokiem na wioskę i pobliski Las Wiśni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2015 Sorry, zajęte przez parę emerytów. Któraśtam rocznica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 To jeziorko. Mam nadzieje, że to wolne. Tak czy siak przygotowuje posiłek itp. Mam nadzieje, że się jej spodoba. Będę ojcem. To uczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts