KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Uśmiecham się i obejmuje ich. Następnie przedstawiam im Lennę i idziemy jeść. Następnie pytam się jak im minęła podróż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2015 Podróż minęła spokojnie. Zjedliście pyszne jedzonko. Goście mają pierwszeństwo do łaźni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 - Wchodźcie do łaźni... gwarantuje, że w niej zamieszkacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2015 I wleźli... Co ty porobisz w tym czasie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Jeśli zaproszą to wchodzę, jeśli nie to idę sobie poczytać gazetę albo porozmawiać ze Silkiem, no chyba, że też wszedł do Jacuzzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 22, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2015 Silk i jacuzzi... On ogląda gobeliny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Podchodzę do niego. - Są autorstwa Nigh i Lenny. Podobają się? - spytałem spoglądając na niego. Tęskniłem za tym skurczybykiem. Jednocześnie patrzę na książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 22, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2015 Kiwnął głową. On ma książkę z biblioteki. Nie rozstaje się z nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Aha. Spędzam z nim trochę czasu, a następnie idę do dziewczyn. Powinny już skończyć się bawić w Jacuzzi. Ah... 3 dni z Twi i resztą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 22, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2015 Nom. Tylko by Night nie była zazdrosna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 22, 2015 Share Napisano Styczeń 22, 2015 Spokojnie. Ją wciąż kocham. Mój mózg ma odpały na Twilight... i połowę spotkanych klaczy... ale głównie na Twilight. Więc nie powinnien zachowywać się niegrzecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 Więc co teraz porobić... Wszyscy już poszli spać, a ty z racji bycia Podmieńcem, nie masz najmniejszej ochoty na spanko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Więc wchodzę do Jacuzzi i siedzę, mając lekką nadzieje (Raczej mózg), że któraś nie będzie mogła spać. Wchodzę i czekam, odprężając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 Xylyn nie śpi, Silk też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Zapraszam ich do Jacuzzi. Jeśli mają ochotę. Jednak mózg wciąż utrzymuje, że ktoś wstanie. Tak czy siak spędzam z Silkiem i Xylyn czas na rozmowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 Silknie wlazł. Po jakimś czasie Xylyn poszła spać. Gdy wychodziłeś, zauważyłeś... Rarity wychodzi z domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Więc idę ją śledzić. Zmieniam się w coś co mnie zakamufluje i idę/lecę za nią. Gdzie ona się wybiera o tej porze? Najlepiej jak będę jakimś ptakiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 Eeee... Ona ma te swoje coś na oczach. Nic nie widzi, a idzie. Lunatykuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Więc kiedy jesteśmy poza domem ląduje, zmieniając się w siebie i ją jakoś "Bezpiecznie" budzę. Jeszcze sobie coś zrobi. Dawny ja miałby satysfakcje, ale ja obecny taki nie jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 Ma twardy sen. Coś mamrocze o Sweetie Belle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Więc lecę za nią by nie wpadła w tarapaty. Wciąż staram się ją wybudzić... Dokąd ona w ogóle idzie? No cóż... zaraz się przekonam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 I w końcu wpadła do jakiegoś rowu i majta kopytami w błocie, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Śmieje się lekko. Wyciągam ją stamtąd. BŁOTO NA 100% JĄ OBUDZI. Inaczej to nie Rarcia. Za dobrze ją znam... chyba, że coś pominąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 (edytowany) Wiesz, brala kąpiele błotne w spa. Coś mruczy o jakimś lesie... Edytowano Styczeń 23, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Koniec... budzę ją tak ŻE NA PEWNO SIĘ OBUDZI. Poza tym błoto z Spa a błoto z lasu się różnią. Każdy to wie. Tak czy siak, budzę ją... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts