Nightmare Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 Rozejrzała się w opasce, po czym ją zdjęła. - Gdzie my..,? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 - W lesie. 6 Km od mojego domu. Lunatykowałaś i przyznam, że masz twardy sen. Wpadłaś w 3 kadzie błota, przeszłaś przez mrowisko, o dziwo koło niedźwiedzia... respekt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 Wyprostowała się i zaczęła zrzycać z siebie błoto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Spoglądam na nią. - Bez obrazy... wciąż źle wyglądasz. Chodź. Zajmę się tobą w domu - powiedziałem i prowadzę ją do domu. No... kiedyś jak byłem mały to trochę po niej wziąłem. Babskie rzeczy, Pedicure, włosy itp. Tata kiedyś nawet zażartował, że zostanę w Spa zatrudniony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 Jakoś doprowadziliście ją do porządku. Teraz siedzi z lokówkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Więc sam na sam. Dokańczam zakładanie lokówek i siadam koło niej. - Jaki miałaś sen? Słyszałem tam sporo o twojej siostrze i jakimś lesie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 - Śniło mi się, że Sweetie bbyła w lesie Everfree... Wiesz, co żyje... - spochmurniała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 Obejmuje ją... uważając na Pedicure. - Spokojnie. Na pewno nie jest taka głupia by zapuszczać się tam jak my w wieku 10 lat. Prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2015 Kiwnęła głową. Wciąż jest smutna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2015 Share Napisano Styczeń 23, 2015 - Spokojnie. Będzie dobrze. Co robimy? Spędzamy czas, bo widzę, że na razie nie zaśniesz - powiedziałem sprawdzając jej stan. Ah... sam na sam z przyjaciółką... stare czasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 Jest rozbudzona. Ona siedzi cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Więc obejmuje ją dłużej, tak by nasze ciała były całe zetknięte, tak jak byliśmy mali. - Wiesz... zastanawia mnie jedna rzecz - powiedziałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 - Hmmm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 - Pamiętasz naszą noc w Everfree? - powiedziałem zainteresowany. Wystraszony... ją wtedy pocałowałem. Bałem się, że umrzemy, a wtedy wyznałem jej miłość... tym pocałunkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 Kiwnęła, rumieniąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Leżymy tak wtuleni. Zupełnie jak wtedy, patrząc na księżyc. - W więzieniu myślałem. Nie raz myślałem, że z tego powodu mnie tak potraktowałaś. Wkońcu następnego dnia po powrocie, zostałaś porwana. Ale... coś mi mówiło, że jednak nie byłaś taka okrutna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 Przytuliła Cię szczerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Chyba, mocniej, bo jesteśmy już maksymalnie wtuleni w siebie. Więc tak siedzim i spoglądamy w dal. Mózg: DO WYRA! DO WYRA! Normalny: Zamknij się. Psujesz chwilę. Uśmiechnąłem się. - Cieszę się, że się pogodziliśmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 Kiwa. - Dobrze, że nie jesteś ulicznym, wrednym ogierem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 - Całe szczęście - powiedziałem do niej z uśmiechem, obejmując ją kopytem. Mózgu... czujesz coś jeszcze do niej? Bo jakoś nie chce jej puścić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 Ty czujesz dużo do wielu klaczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Wiem... i tego się boje. Sprawdzam jej loki, czy są gotowe do zdjęcia, czy jeszcze muszą trochę pobyć. - Wiesz... pamiętasz co sobie wtedy mówiliśmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 - To było dziesięć lat temu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 - Ja pamiętam co do słowa - powiedziałem do niej z uśmiechem. To była wręcz przysięga. - Jeśli jedno z nas nie znajdzie drugiej połówki do 30, przeciwna strona, zaopiekuje się przeciwną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 Uśmiechnęła się. Wtuliła się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts