KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 - To był twój pomysł. Chyba jeszcze aktualny, nie? - spytałem się jej z ukrywaną... ale lekką nadzieją. Wiem, że w tym kraju taki stan rzeczy... nie jest zabroniony. Czekam na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 Kiwnęła głową i cię przytuliła mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Więc jeszcze pięć lat. Pięć lat i będę się musiał zająć Rarity. Ah. Tak czy siak, siedzimy tak wtuleni. Dziwnie to wygląda. Ale ważne, że znów ją czuje (W dzieciństwie to była moja ulubiona część znajomości z nią). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 Jakie słodkie... Ona przytuliła cię mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 - Wiem, że jestem ciekawski... ale masz kogoś na oku? - spytałem się Rarity, spoglądając na nią. Czekam cierpliwie na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 Spuściła łebek i pokręciła głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Mocniej obejmuje ją i... całuje w polik. Nie tylko by się pożywić, ale by ją jakoś pocieszyć. - Nie przejmuj się. Nie umrzesz samotna - powiedziałem do niej z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 Zarumieniła się z uśmiechem. Zarumieniła się z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Odwzajemniam uśmiech. Więc siedzimy w tuleni w siebie. Ach... jak mi tak przyjemnie. Móz ma teraz oko na Twi i Rarity zgadłem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2015 O Night nie zapomina. Masę klaczy sobie upatrzył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Ile konkretnie to ma celów upatrzonych? Tak szczerze się pytam. Tak czy siak spoglądam na Rarity. Pięknie wygląda w nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 Hmmmm... Wszystkie kobiety w twoim domu plus... Wait... Celka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 NIEEEE! Jej nie chce tu widzieć. Jak ona do mnie tutaj kurwa wpadnie, to nie ręczę za swoje kopyta. Jednak korzystam z chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 Rarcia wtulona w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 - Co robimy? - spytałem się jej. Ja chętnie bym nie psuł tej chwili. Jednak wiem, że koniec kiedyś nadejdzie... a wtedy będzie smutno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 - Nie wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Spoglądam na nią... wiem, że coś do jej łebka przyszło. - Gdybym cię nie znał, to myślałbym, że coś kręcisz - spytałem się. Ona ma na coś ochotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 Wtuliła się w ciebie. Awwww... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Ciekawe co jej chodzi po głowie. Chciałbym teraz móc zobaczyć to co ona myśli. Tak czy siak odwzajemniam. Czekam też na jej odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 Siedzi cicho. Dziwne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 - Rarity... co się stało? - spytałem spoglądając na nią. Chętnie jej wysłucham. Czekam aż odpowie to co jej leży na sercu. Ciekawe o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 - Nic... Lepiej pójdę spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 - Rarity... - chwyciłem ją. - Co... się... stało - spytałem się wzrokiem który sam mówi, że nie odpuszczę jej. Jeśli to sprawia, że jest taka smutna... to muszę ją jakoś pocieszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 - Naprawdę nic... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 - Rarity... - powiedziałem już raczej smutno, sądząc, że raczej prze zemnie chce iść... westchnąłem smutno... - Dobrze... idź spać - powiedziałem i odchodzę ze spuszczonym łbem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts