Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 - Mam złe przeczucie... Sweetie Belle - wyjaśniła w końcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Spoglądam na nią. Trochę szczęśliwszy, że jednak nie moja wina... ale też smutny. Podchodzę do niej i ją obejmuje. - Spokojnie... nic jej nie jest. Ta wasza AppleJack ją pewnie pilnuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 - Pewnie masz rację... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Obejmuje ją mocno. Sprawdzam jak jej grzywa. Czy już nadaje się do ściągnięcia loków. - Wiesz, że Twilight ma kogoś na oku? - spytałem się Rarity grzebiąc w jej grzywie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 - Słyszałam o tym - powiedziała. Jej włosy są już ślicznie zlokówkowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 - No... ciekawe kto to taki - powiedziałem delikatnie ściągając z jej głowy loki, a potem spoglądam na końcowy efekt. Może Rarity coś wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 Kiwnęła głową. Ślicznie wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 - Wątpię, że zaopiekuje się tobą. W tej chwili wyglądasz po prostu jak jakaś bogini. Na pewno zdobędziesz faceta - powiedziałem do niej z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 Zarumieniła się. Jakie słodkie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 - A wybacz, ze spytam... a ty masz kogoś na oku? - powiedziałem i siadamy razem. Sprawdzam jej kopyta, i jak trzeba używam pilnika. Może zrobię spa? BO jak widać do tego się nadaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 Zarumieniła się. - Na razie nikogo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 - Jesteś piękna. Na pewno kogoś sobie znajdziesz - powiedziałem do niej z uśmiechem. Oceniam jej kopyta. Trzeba pilnika użyć? Jak tak to biorę go, a jak nie to od razu idę po wszystko do Manicure. W sumie trochę przeze mnie się tak ubrudziła, bo nie obudziłem jej w porę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 Nie trzeba. Po półgodzinie była gotowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Odkładając przyrządy, prowadzę ją do lustra i pokazuje swoje efekty pracy. Jaka ocena? Wydrze się za brak stylu, czy obejmie i podziękuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 Podziękowała i przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Tak długo siedzimy, po chwili puszczam ją. - Mam nadzieje, że jeśli kogoś znajdziesz, to właśnie będzie ten twój wymarzony "Blueblood"... czyli taki jaka kiedyś sobie go wyobrażałaś. Czyli przystojny, kulturalny, nie traktuje klaczy jak niewolnice itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 Zarumieniła się i pokiwała głową. Yay! No to załatwione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Więc otwieram drzwi. - Panie przodem - powiedziałem ustępując miejsca. Jak wyjdzie to odprowadzam ja do Sypialni ich i mówię - Dobranoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 No to zzzz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Więc idę do siebie i kładę się i obejmuje Night. Następnie zasypiam, mając nadzieje, że się wszystko ułoży. Ah... nareszcie sobie pośpię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 Pospałeś sobie trzy godzinki, bo trzeba wstawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Tak czy siak, sen nie jest dla mnie ważny. Tak czy siak, wstaje i się przygotowuje do roboty, jeśli dzisiaj muszę iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 25, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2015 Dzisiaj nie. Od jutra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Więc przygotowuje całej rodzinie i gościom posiłek. Potem idę do wanny i się odprężam. Wcześniej biorę posiłek od Night w postaci całusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Zjadłeś i do łazienki. Sam w domu pełnym kobiet... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts