KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Czuje się jak jakiś smok. Kto wie? Może jestem smokiem? Bo czuje się jak bym otoczony był przez skarby. Tak czy siak czekam aż ktoś dołączy do mnie w wannie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Xylyn. Po paru minutach też Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Obejmuje Night. - Jak się czujesz kochana? - spytałem gładząc jej brzuszek, przypominając, że jest w ciąży. Trochę szybko poszło. Kiedy był ślub? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Zarumieniła się. Nie tak dawno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Całuje ją. - Ciesze się, że tutaj przylecieli - powiedziałem. Mózg: JA CHCE TWILIGHT TUTAJ!. Zamknij się... bo cię jebnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 (edytowany) Kiwnęła głową. Nie, Twi czyta. Nie przyjdzie. Przynajmniej w tej chwili. Edytowano Styczeń 26, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Więc siedzeń obejmując Night i spędzam czas na rozmowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 A tu po jakimś czasie... Witaj, Twilight! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Więc jeśli będzie zgoda, to ją zapraszam. Xylyn pewnie na moim łbie siedzi, więc miejsce koło mnie wolne będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Ano. Wszyscy w jednej balii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Twi po prawej, Night po lewej... czuje się kurwa jak cesarz. Brakuje jeszcze by jedna mnie myła a druga karmiła winogronem a będzie kurwa zajebiście. - Jak się spało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 - Dobrze - powiedziała. Yay! No to poproś o winogronka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Plus dostanę Double Liścia. Nie byłbym sobą gdyby to powiedział na głos. No chyba, że mózg powie. " Poproszę winogrona ". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Obie si'ę gapią na ciebie jak na pojebanego. Upsie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Eeee... - Eeee... To... nie tak miało zabrzmieć... a ni nie miało wyjść - powiedziałem kąpletnie zarumeiniony. MÓZGU! JA CIĘ KURWA ZABIJE! Powoli się chowam pod wodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Oberwałeś kilka razy ręcznikiem i wszystkie wyszły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Wpatruje się... więc wychodzę. Z domu. Idę do lasu by pomyśleć jaki ja jestem zjebany. Proszę Xylyn by została i popilnowała by nic się złego nie stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Nie jesteś zjebany... To twój mózg. Jesteś w lasku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Ale one myślą, że to ja powiedziałem. Teraz już nie cofnę czasu. Siedząc sam, wpatruje się w przestrzeń. Czemu nie mogę mieć czegoś takiego jak normalny mózg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Bo nie. Trzeba z tym żyć, że jesteś podmieńcem, który pragnie miłości wielu klaczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Westchnąłem. One nie zrozumieją. Nie jestem idealny. Wiem, że Twi pragnie Ogiera który by się o nią troszczył i zawsze pomógł radą, Rarity, Coś ala Blueblood, tylko, że jak ten bajkowy książę. Night woli starego mnie... jako kuca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Ale zapewne niczyje życzenie się nie spełni... A szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Westchnąłem i tak sobie siedzę spoglądając z wzgórza na wioskę i dom. Tak... niczyje marzenie się nie spełni... nigdy się nie spełniają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Twoje się spełniło. Już nie jesteś bezdomnym obrażonym na cały świat i Rarcia już jest twoją przyjaciółką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Nie całe się spełniło. Chciałem, żyć tak by inni byli szczęśliwi... a wyszło, że nienawidzą mnie teraz. Siedzę cały czas nie patrząc na czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts