Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Przyleciała do ciebie Xylyn. - Martwią się, gdzie jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 - Myślę... myślę nad paroma sprawami - powiedziałem nie spoglądając na nią. No... zamyśliłem się trochę. Tak czy siak... jutro one już jadą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Usiadła ci na głowie. - Co to było to z winogronami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 - Po prostu się wymsknęło. Do głowy mój mózg, znasz typa, nadesłał mi wiadome obrazy... - powiedziałem ślepo wpatrując się w przestrzeń. Twi i Night już miały zaszczyt poznać jegomościa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Kiwnęła głową. - Może im to powiedz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 - Jeśli nie zdzielą mnie ręcznikiem... to dobrze... - powiedziałem powoli wstając i idę do domu powoli z Xylyn na głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Tam one siedzą i czekają. Pewno Xylyn im mówiła o tym, że ciebie poszuka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Podchodzę do nich i mówię cicho "cześć" czekając na następne serie z ręczników. Heh... jestem nieudacznikiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Nie ma. Obie cię przytuliły mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Zaskoczony spoglądam na nie. Night prędzej bym się spodziewał, ale Twi? Nie rozumiem. "Mózg: MIŁOŚĆ KURWA! DO WYRA JE BIER!". Wypad mózg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 - Gdzie byłeś? - zapytała Night. - Przez te 3 godziny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 - Myślałem... - powiedziałem raczej smutno. Wychodzę z ich uścisków i wchodzę do środka. Heh... teraz ciężko mi spojrzeć im w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 - Nas nie obchodzi, cokolwiek głupiego powiesz... -dodała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Na prawdę? Och naprawdę? Przypominam im ręcznik. Wtedy to Night wzięła mocniejszy sierpowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 - Taki wiesz, odruch... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 - Wyjątkowo MOCNY odruch - powiedziałem masując miejsce gdzie mnie walnęła. BOLI KURWA! BOLI JAK JASNA CHOLERA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Zaczęła cię całować jako przeprosiny. Mrrr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Lekko odwzajemnam. A Twi? Jak ona zamierza przeprosić za cios w ucho? Czekam, bo pewnie całować mnie nie będzie... przynajmniej do obiadu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 Twi cię przytuliła i powiedziała, że przeprasza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Trochę zawiedziony... ale okey... Więc po chwili akceptuje ich przeprosiny... następnie idę oprowadzić gości po wiosce, gdzie kurwa jestem znany. CELEBRYTA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Ano. No to się przeszliście... Yay. Co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Idziemy odwiedzić Lin Changa. Przedstawie im Rarity i Twilight, wiele mu o nich mówiłem, i sam nawet chciał je poznać. Więc idziemy do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Przywitał was gościną i zaczęły się rozmówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Więc przedstawiam mu Rarity i Twi. Następnie ukradkiem spoglądam na kim się bardziej skupia. Czy wszystkie traktuje po równo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Wszystkie po równo. Czas na ucztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts