Jednooki Generał Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 (edited) Oto mój pierwszy fanfic pt. "Generał Derpy", więc bardzo proszę o wyrozumiałość. Będzie się on składał z kilku cześci (nie wiem jeszcze ilu), które wciaż są na etapie tworzenia. Mam ogromną nadzieję, że tagi są prawidłowo dopasowane... No ale cóż, jak na razie powiem tyle: zapraszam do czytania i oceniania. https://docs.google.com/document/d/1gRrk6n-qC_boEKQuNwYWa7OTEE12gJuFHfpFKNoZPvE/edit?usp=sharing <--- prolog Edited May 16, 2015 by Dolar84 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poulsen Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 Masz literówkę w tytule, powinno być "Derpy" a jest "Depy". Aby to poprawić, zedytuj pierwszego posta na pełnej edycji, tam można zmienić tytuł tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airlick Posted December 20, 2014 Share Posted December 20, 2014 (edited) Słabo.Formatowanie leży, dialogi wyglądają jak jakaś lista, a nie dialogi. Dziwaczna składnia. Dużo błędów, interpunkcyjnych i nie tylko. Co do fabuły się nie wypowiem, bo ciężko coś stwierdzić po przeczytaniu jednej strony... co samo w sobie jest wadą. Wrzucanie tekstu zajmującego stronę i nazywanie go prologiem trochę mija się z celem, tym bardziej że konkretnej treści to nie ma w nim absolutnie żadnej.Napisz więcej, znajdź korektora, a potem to wrzucaj. Edited December 20, 2014 by Airlick Link to comment Share on other sites More sharing options...
_KucKorwina_ Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 (edited) Ehh, szkoda że nic nie wyszło Edited June 13, 2015 by _KucKorwina_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolar84 Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Archiwizuje. Brak dostępu do dokumentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts