Jednooki Generał Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 (edytowany) Oto mój pierwszy fanfic pt. "Generał Derpy", więc bardzo proszę o wyrozumiałość. Będzie się on składał z kilku cześci (nie wiem jeszcze ilu), które wciaż są na etapie tworzenia. Mam ogromną nadzieję, że tagi są prawidłowo dopasowane... No ale cóż, jak na razie powiem tyle: zapraszam do czytania i oceniania. https://docs.google.com/document/d/1gRrk6n-qC_boEKQuNwYWa7OTEE12gJuFHfpFKNoZPvE/edit?usp=sharing <--- prolog Edytowano Maj 16, 2015 przez Dolar84 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Masz literówkę w tytule, powinno być "Derpy" a jest "Depy". Aby to poprawić, zedytuj pierwszego posta na pełnej edycji, tam można zmienić tytuł tematu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 (edytowany) Słabo.Formatowanie leży, dialogi wyglądają jak jakaś lista, a nie dialogi. Dziwaczna składnia. Dużo błędów, interpunkcyjnych i nie tylko. Co do fabuły się nie wypowiem, bo ciężko coś stwierdzić po przeczytaniu jednej strony... co samo w sobie jest wadą. Wrzucanie tekstu zajmującego stronę i nazywanie go prologiem trochę mija się z celem, tym bardziej że konkretnej treści to nie ma w nim absolutnie żadnej.Napisz więcej, znajdź korektora, a potem to wrzucaj. Edytowano Grudzień 20, 2014 przez Airlick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_KucKorwina_ Napisano Czerwiec 6, 2015 Share Napisano Czerwiec 6, 2015 (edytowany) Ehh, szkoda że nic nie wyszło Edytowano Czerwiec 13, 2015 przez _KucKorwina_ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Kwiecień 4, 2017 Share Napisano Kwiecień 4, 2017 Archiwizuje. Brak dostępu do dokumentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts