Spring Apricot Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 (edytowany) Zostało mi powiedziane, że konkurs doczekał się nowego tematu i konkretów, więc wrzucam swoją dawno już narysowaną propozycję na forumową maskotkę i tutaj. W razie wygranej mogę zrobić z nią wektor, czy to na tym szkicu, czy na nowym (moje umiejętności wektorowe można sprawdzić na moim dA, link pod spodem), tylko trzeba mi dać bardzo konkretny, nieprzekraczalny termin wykonania takowego, bo inaczej przez kolejny rok się nie doczekacie (przynajmniej jestem szczera). EDIT: Zapomniałabym. CMa brak, bo nie miałam pomysłu. Może zostać blank flankiem, mogę coś wymyślić, może ktoś inny coś wymyślić - dorysowanie go nie jest dla mnie żadnym problemem. Tak samo usunięcie rogu, skrzydeł czy obu - jakby was jej alicornowatość miała razić niemiłosiernie, mogę zmienić jej rasę. Dziękuję za uwagę, pozdrowienia z zaświatów. Edytowano Marzec 2, 2015 przez Spring Apricot 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 (edytowany) Dziś termin na oddawanie prac więęęęc... Ja również dodam coś od siebie. Ogólnie mówiąc praca zajęła mi trochę czasu. Kucyk narysowany w kilku różnych pozach. Od razu przepraszam za to że prawie wszystkie zdjęcia są bokiem i mają kiepską jakość. Proszę, nie mówicie mi że to poni wygląda jak RD bo już się tego nasłuchałam x"D Edytowano Marzec 5, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 Jeszcze bezimienny kucyk, dodanie rogu czy skrzydeł to nie problem, jeśli kolorki spoko, to mogę wykonać normalny rysunek 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 Zrobiłam coś takiego. Pusty boczek bo też nie miałam pomysłu na znaczek. W sumie znaczkiem może być logo forum. Mam nadzieję, że się spodoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 (kop kop kop) Wiadomo, kiedy koniec i wyniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 tutaj są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Było wcześniej napisać Jeszcze zamykający ten temat post: gratuluję zwycięzcom i życzę fajnych nagród ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się