PrinceKeith Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Jestem Vinylplaygames- Karolina interesuję się grafiką i rysowaniem. Mieszkam w Golubiu-Dobrzyniu mam 13 lat oczywiście interesuję się MLP. Moją ulubienicą jest Vinyl, tak powstał mój obecny nick bardzo lubię też robić swoje OC'ki. Szukam osoby chętnej do rozmowy. Interesuję się anime,mangą ogólnie kulturą Japonii. Obejrzałam już takie anime jak: Code Geass(1 i 2 sezon), Salior Moon, Wolf's Rain i przeczytałam 2 tomy mangi ao haru ride. Kocham Vocaloidy (z tond mój avatar). Gram w: transformice, minecraft, howrse i star stable. O! Jeszcze jedno: Szukam jakiegokolwiek Bronego z okolicy Golubia-Dobrzynia mającego 12 lub 13 lat. WITAM I POZDRAWIAM WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Witam cię i życzę miłej zabawy na forum :-D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 (edytowany) Imienniczka? :O Oczywiście skoro lubisz anime i mangę, to spytam się, czy spotkałaś się z tytułem Paindora Hurts Pandora Hearts? A, i czy na twoim avku nie jest przypadkiem 96neko? Widzę, że grasz w myrzgi D: Ja też gram, ale ciii. *blablabla* No i w końcu witaj na forum. Edytowano Styczeń 28, 2015 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Hej Mam nadzieję, że Ci się tutaj spodoba i zostaniesz na dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Witaj ^^ Baw się dobrze na forum. Podasz mi swój nick na howrse :3 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceKeith Napisano Styczeń 29, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2015 Na pewno zostanę tu na dłużej. Imienniczka jej ;3! Co do pandora heards obił mi się ten temat o uszy ale nie miałam czasu się w niego zagłębić. Co do avka tak to jest 96neko. A mój nic na howrse to 96neko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Na pewno zostanę tu na dłużej. Imienniczka jej ;3! Co do pandora heards obił mi się ten temat o uszy ale nie miałam czasu się w niego zagłębić. Co do avka tak to jest 96neko. A mój nic na howrse to 96neko. Dziękuje ^^ Radzę Ci używać przycisku "Cytuj" lub "Cytowanie selektywnie", przydatny przycisk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Witaj na forum, miłej zabawy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Witaj na forum! Ps. Zapraszam do tematu "Zapytaj Fleetfoot"! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się