Kuracyja Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 No witam Was. Ponieważ mały ruch w dziale, a oprócz jednego klanu (nie wiem jak stoi sprawa, ostatni post sprzed... dawna?) nie ma nic, a niedawno (tzn. wczoraj ) postanowiłem wrócić do CS'a i kupiłem "odsłonę" Global Offensive, to wpadłem na jakże genialny pomysł. Stworzyłem klan o jakże oryginalnej nazwie "1. Canterlocki Batalion". Logo/opis/tag etc. dodałem. Teraz tylko pozostaje zacząć... rekrutować i grać xD Link do grupy Steam. Dołączajcie, kontaktujcie się ze mną bądź z Minishem via forume bądź Steam. Odpowiem na wszelkie pytania tutaj. Niechaj moc przyjaźni będzie z wami ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 http://steamcommunity.com/profiles/76561198063515237/ Jeśli potrzebujecie pomocy z nade'ami na mapach jak Dust 2 czy Nuke (mam na myśli wszystkie na których gra większość osób, nie znam na mniej znanych mapach przydatnych nade'ów), pisać tutaj. Od Soboty do Niedzieli mam najwięcej czasu na pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrHappy Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Dołączyłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Czasem gram, to się zapiszę. Może kiedyś coś razem rozegramy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Marzec 19, 2015 Autor Share Napisano Marzec 19, 2015 Informacja ogólna - poszukujemy przeciwnego klanu na sparing. Wincyj na grupie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 Moje umiejętności są równe 0,042/100 Mogę się zaciągnąć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanata Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 Dołączam też gram od jakiegoś czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Marzec 20, 2015 Autor Share Napisano Marzec 20, 2015 Moje umiejętności są równe 0,042/100 Mogę się zaciągnąć? Ależ oczywiście, zresztą i tak w klanie nie ma profesjonalistów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Jakby było miejsce na pozycję "n00b-nienawidzący-AWP" to się zgłaszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Marzec 24, 2015 Autor Share Napisano Marzec 24, 2015 Jakby było miejsce na pozycję "n00b-nienawidzący-AWP" to się zgłaszam Zapraszamy serdecznie! Poszło w świat przez GT-I9001 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się