Kuracyja Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 No witam Was. Ponieważ mały ruch w dziale, a oprócz jednego klanu (nie wiem jak stoi sprawa, ostatni post sprzed... dawna?) nie ma nic, a niedawno (tzn. wczoraj ) postanowiłem wrócić do CS'a i kupiłem "odsłonę" Global Offensive, to wpadłem na jakże genialny pomysł. Stworzyłem klan o jakże oryginalnej nazwie "1. Canterlocki Batalion". Logo/opis/tag etc. dodałem. Teraz tylko pozostaje zacząć... rekrutować i grać xD Link do grupy Steam. Dołączajcie, kontaktujcie się ze mną bądź z Minishem via forume bądź Steam. Odpowiem na wszelkie pytania tutaj. Niechaj moc przyjaźni będzie z wami ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 http://steamcommunity.com/profiles/76561198063515237/ Jeśli potrzebujecie pomocy z nade'ami na mapach jak Dust 2 czy Nuke (mam na myśli wszystkie na których gra większość osób, nie znam na mniej znanych mapach przydatnych nade'ów), pisać tutaj. Od Soboty do Niedzieli mam najwięcej czasu na pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrHappy Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Dołączyłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chief Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Czasem gram, to się zapiszę. Może kiedyś coś razem rozegramy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracyja Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 Informacja ogólna - poszukujemy przeciwnego klanu na sparing. Wincyj na grupie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto The Undying Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Moje umiejętności są równe 0,042/100 Mogę się zaciągnąć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanata Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Dołączam też gram od jakiegoś czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracyja Posted March 20, 2015 Author Share Posted March 20, 2015 Moje umiejętności są równe 0,042/100 Mogę się zaciągnąć? Ależ oczywiście, zresztą i tak w klanie nie ma profesjonalistów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thornix Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Jakby było miejsce na pozycję "n00b-nienawidzący-AWP" to się zgłaszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuracyja Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 Jakby było miejsce na pozycję "n00b-nienawidzący-AWP" to się zgłaszam Zapraszamy serdecznie! Poszło w świat przez GT-I9001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts