Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 - Chcę jednej rzeczy - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 - Jakiej? - zapytał patrząc na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Dziewczyna niewiele myśląc złączyła ich wargi w pocałunku. Nie wiedziała, czy dobrze robi, ale jedynym o czym wtedy myślała było to, że Eden jest dla niej naprawdę ważny. Chociaż na początku sądziła inaczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 Eden zdziwił się, bardzo w zasadzie. Nie spodziewał się takiej reakcji, ba, to było ostatnie czego się spodziewał. Jednak po chwili odwzajemnił pocałunek przy okazji zamykając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 (edytowany) Exera również zamknęła oczy przy okazji jeszcze pogłębiając pocałunek. Przełożyła swoją lewą dłoń na jego kark. Edytowano Marzec 2, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 ((Ale nie pisz co robi Eden ._. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 [Ale tylko raz... tak mi bylo łatwiej ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 ((Ale Eden by jej nie popchnął na plecy ._. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 [Masz, edit ._.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 ((Dziękuje)) Eden położył delikatnie dłoń nad jej pasem, z początku chciał na nim ale przez rany wolał położyć rękę bliżej żeber. Po chwili odsunął głowę żeby zaczerpnąć powietrza. - Cóż, to było miłe. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się do niego czerwona. - Nie jesteś zły? - spytała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 - Nie, tylko zaskoczony. - powiedział Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 - Mam cichą nadzieję, że pozytywnie - powiedziała, a jej policzki przybrały jeszcze intensywniejszy czerwony kolor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 - Pozytywnie. Ale nie spodziewałem się że mnie pocałujesz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 - Szczerze? Ja też się tego nie spodziewałam. - powiedziała patrząc na niego. - Nie myślałam co robię. Ale nie żałuję - dodała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 Eden uśmiechnął się. - Czyli dla nas obu było to niespodziewane. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 - Cóż, z tego wynika, że tak - powiedziała z uśmiechem. Po chwili zorientowała się, że jej lewa dłoń nadal leży na jego karku, więc czym prędzej ją zabrała. Bardziej czerwona być już raczej nie mogła, więc jedynie opuściła wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 - Wiesz, możesz trzymać tę rękę mi na karku. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Dziewczyna spojrzała na niego zaskoczona. Dłoń zamiast położyć na karku położyła mu na policzku. Uśmiechnęła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 - To w sumie miłe. - powiedział i uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Miłe? I tyle? - spytała z udawanym smutkiem. Zaczęła pocierać kciukiem jego policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - No i też przyjemnę. - dodał patrząc na dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Uśmiechnęła się lekko, po czym oparła policzek o jego tors, a dłoń przeniosła na kark. Westchnęła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Będe na ciebie teraz uważał. - powiedział obejmując ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Co masz na mysli? - spytała cicho i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts