Hoffman Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 (edytowany) Dziękuję serdecznie, miło wygrać konkurs po znacznej przerwie Myślę, że wystarczy mi to na kolejną, długą przerwę w rywalizacji wszelakiej maści. W sam raz, by zająć się innymi sprawami. W każdym razie, pragnę pogratulować wszystkim uczestnikom podniesienia rękawicy, napisania swych opowiadań, jak również wystawienia ich do walki. Oczywiście, wielka szkoda, że prac nie było więcej, zatem każdemu z osobna należą się podwójne podziękowania, za poświęcony czas. Gratulacje chciałbym złożyć również sędziującemu nam Dolarowi, za przebrnięcie przez wszystkie prace, a także podziękować za mini-recenzje i oceny. Dziękuję również Macterowi4, za poświęcony czas i podzielenie się swoim zdaniem na temat poszczególnych opowiadań. Naprawdę, nie chciałem wykorzystywać absolutnie całego limitu, planowałem zmieścić to w 50 stronach. Ale nie wyszło :/ Tak samo, jak przy poprzednim opowiadaniu z tego cyklu. Cieszę się, że te olbrzymie rozmiary nie zadziałały zniechęcająco. I z tego miejsca, kolejne gratulacje dla pozostałych uczestników, za zdolność opowiadania historii zwięźle, z zachowaniem ich ducha. Chciałbym tak potrafić Cóż, zatem lecę szukać ominiętych literówek. Naprawdę, nie spodziewałem się tak wysokiej oceny opowiadania ewidentnie zbytnio rozciągniętego, trzeciej części komedio-crossovera, pisanej w pocie czoła Jeszcze raz dziękuję za to wyróżnienie. Pozdrawiam! Edytowano Kwiecień 9, 2015 przez Hoffman Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Hoffamana! 80 stron!) Hoffman, a ty się aby dobrze czujesz? No ale brawo i tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts